Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

De best bekeken artikelen van 2015


Het kan nog net toch? Ik wil nog graag de best gelezen blogposts van 2015 met je delen. Eind december deelde ik al mijn favoriete artikelen die ik vorig jaar heb geschreven, en nu zie je dus welke het best zijn gelezen. Hierbij heb ik gekeken naar de artikelen die ik ook echt in 2015 heb geplaatst. Kijk mee!

13. 25 dingen die je op je bucket list kunt zetten

In deze blogpost deelde ik inspiratie voor wat je zoal op een bucket list kunt zetten. Nog steeds een aanrader, hij stond ook in mijn favorieten!

Bucketlist

12. Simpele tips voor een minder chaotisch leven

Voor alle rommelmakers en chaoten deelde ik hoe je wat mij betreft je spullen en je leven in het algemeen wat uhh minder chaotisch kan laten verlopen. Voor mij helpen deze tips in ieder geval goed om alles een beetje geordend te doen!

Chaos

11. Plannen met Trello

Ik gebruik het op dit moment niet heel actief, maar ik vind Trello nog steeds een handige site om plannen mee te maken, zeker als je bijvoorbeeld allerlei dingen in verschillende categorieën wilt doen.

Trello

10. 7 simpele veranderingen voor een actiever leven

In het nieuwe jaar weer helemaal relevant natuurlijk. Wil je wat minder stilzitten, maar zie je het ook niet zitten om vijf keer per week naar de sportschool te gaan? Wat vaker bewegen is ook al goed voor je.

Actieverleven

9. Van HBO naar universiteit: waarom een master?

In september 2014 begon ik met de premaster en in februari vorig jaar met de master Communicatie & Informatiewetenschappen. Inmiddels ben ik met die master ook zo goed als klaar. Vorig jaar deelde ik al waarom ik ervoor heb gekozen om nog een master te doen na mijn HBO opleiding en wanneer je hier wat mij betreft wel of niet voor zou moeten kiezen.

Waarom een master: van hbo naar universiteit

8. Van deze 8 apps word je happy

In deze blogpost deelde ik apps waar ik blij van werd, die grappig waren of gewoon fijn zijn. Hiervan gebruik ik Pinterest nu het meest actief en ook MyLife.

Vrolijkeapps

7. Ben je introvert of extravert? Zo word je de perfecte combinatie!

In deze blogpost deelde ik de voordelen en valkuilen van introvert en extravert zijn, maar ook wat tips hoe je als introvert wat meer extravert kunt worden en andersom.

Introvertextravert

6. Dingen om te doen als het regent

Deze blogpost deelde ik in de zomer. Voor wanneer je vakantie hebt en het géén lekker weer is. Gewoon leuke inspiratie voor wat je dan zoal kunt doen. Kun je trouwens ook prima in de winter gebruiken hoor ;-).

Regen

5. Wat is een merktemplate en hoe vul je hem in?

Dit is een hele handige blogpost als je op papier wilt zetten wie je bent en waar je voor staat. Handig als je bijvoorbeeld gaat solliciteren of gewoon niet zo goed weet waar je nu eigenlijk voor staat en wat je eigenschappen zijn.

Merktemplate

4. 6 dingen die handig zijn om over jezelf te weten (+ tests!)

Testjes zijn populair! De blogpost over persoonlijkheidstestjes die ik eind december plaatste werd ook heel goed gelezen zag ik. Ik snap het wel hoor, ik vind het ook altijd leuk om testjes te maken en zeker als je het een beetje zelfinzicht oplevert.

6 dingen die handig zijn om over jezelf te weten (+ tests!)

3. Dit kun je met je lege muur doen!

Toen ik net op mijn kamer zat en alles erin stond voelde het nooit als af. Het was gewoon niet gezellig. Dat kwam voor mij vooral doordat er nog veel lege, witte muren waren. Er zat maar één raam in mijn kamer, en ik had niet heel veel hoge meubels, dus eigenlijk drie vrijwel lege muren. Daarom heb ik op één van die muren plankjes opgehangen en dat maakte het zo veel gezelliger! Ik snap dan ook helemaal dat veel mensen dit artikel lezen, ik geef inspiratie hoe je je muren op een leuke manier kunt vullen.

Legemuur

2. 6x gezonde meeneemlunch voor op je werk of op school

Ik lunch het liefst thuis. Alles wat ik maak is dan vers, en je hebt gewoon wat meer opties doordat je dingen als een koelkast, fornuis en voorraadkast tot je beschikking hebt. Bovendien kun je gewoon eten waar je op dat moment zin in hebt. Maar zo’n feest is het natuurlijk niet altijd, dus deelde ik inspiratie over wat voor gezonde dingen je mee kunt nemen als je niet thuis luncht.

Gezonde meeneemlunch voor op je werk of op school

1. 10 dingen om in je eentje te doen

Dit artikel staat al maanden bovenaan in Google Analytics. Blijkbaar zijn heel veel mensen op zoek naar dingen om in je eentje te doen. En hey, terecht hoor. Want als je iets wilt doen en je vrienden hebben geen tijd, moet je wel alleen. En daarnaast kan het ook leuk en goed voor je zijn, die tijd voor jezelf (mooi bruggetje naar mijn vorig artikel hè ;-) ).

Eropuit

Sinds augustus ongeveer schrijf ik steeds meer blogpost die gefocust zijn op life improvement, en blogs over bijvoorbeeld interieur zie je hierdoor de laatste tijd minder. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat voor blogposts er volgend jaar in dit overzicht staan! Goed, dan is het nu dus klaar met de terugblikken op 2015. Mijn scriptie is afgelopen vrijdag ingeleverd dus voor mij is het nu ook echt tijd om vooruit te gaan kijken. Fijne zondag nog!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

7 gedachten over “De best bekeken artikelen van 2015”

 1. Wat moet het een heerlijk gevoel zijn om je scriptie af te hebben! Ik hoop dat je een mooi cijfer krijgt. Sommige artikelen kende ik nog niet dus die heb ik even doorgeklikt, ze hebben het zeker verdiend om in de top 15 te staan.

  Beantwoorden
  • Ja! Ik begin het nu pas een beetje te beseffen haha, ik denk dat ik het me pas echt besef als ik straks (als het goed is hè) een diploma in mijn handen heb.

   Beantwoorden
 2. Ahw, ik begrijp heel goed dat deze artikelen het best bekeken en gelezen zijn in 2015! Heel informatief en interessant! Ga er nog even een paar teruglezen :).

  Beantwoorden

Plaats een reactie