Gratis productiviteit downloads

Wil jij aan de slag met het verbeteren van je productiviteit? Dan help ik je graag verder. Op deze pagina vind je een overzicht van downloads die je gratis kunt ontvangen als extraatje bij aanmelding voor mijn e-mails. Je kunt je zo vaak aanmelden als je wilt!

Planning app kiezen gids

Zoek je een geschikte planning app, maar weet je niet welke het beste bij jou past? Lees waar je over na moet denken én mijn vergelijking van 5 apps op 11 onderdelen!

Planning apps kiezen gids
Met een SMART doel heb je duidelijk en helder op papier staan wat je wilt bereiken; je hebt een handvat om mee aan de slag te gaan. In dit artikel neem ik je stap voor stap mee bij het stellen van een SMART doel. Ook kun je onderaan gratis een werkblad downloaden om aan de slag te gaan!

Werkblad SMART doelen stellen

Doelen stellen is belangrijk als je productief wilt werken. Productief werken betekent namelijk dat je dingen doet die je belangrijk vindt, en iets is belangrijk als het je verder helpt in de richting van je doel. Met dit werkblad ga je aan de slag met doelen stellen aan de hand van de populaire SMART methode. Ik neem je stap voor stap mee om jouw doel helemaal SMART te maken.

Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt dit werkblad er gratis bij:

Werkboek jaarplanning maken

We overschatten wat we kunnen doen in een dag, maar onderschatten wat we kunnen bereiken in een jaar. Word bewust van wat je kunt doen in een jaar door doelen te stellen en deze uit te werken in taken per maand.

Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt dit werkboek er gratis bij:

In één jaar kun je ontzettend veel bereiken, meer dan je vaak inschat. Door het maken van een jaarplanning ben je bewust bezig met wilt bereiken een jaar, waardoor je je grote doelen ook echt kunt gaan behalen! Lees wat de stappen zijn én download het gratis werkboek om ook echt aan de slag te gaan.
Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan.

Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt het stappenplan er gratis bij:

Checklist haalbare planning

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Mevrouw Structuur en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS de checklist die je helpt om een haalbare planning te maken!

Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt deze checklist er gratis bij:

Stappenplan beginnen met opruimen

Stappenplan beginnen met opruimen

Wil je graag opruimen, maar ga je nooit aan de slag? Of begin je wel eens, maar loop je dan altijd vast? Ik ga jou helpen! In 8 stappen ga je jouw huis opruimen. Alle stappen vind je in een praktisch PDF stappenplan.

Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt het stappenplan er gratis bij:

Checklist in 5 stappen naar een productieve dag

Een productieve dag is een dag waarop je bepaald hebt wat jouw belangrijkste taken zijn, en waarop je deze vervolgens ook uitvoert. De dingen die je doet kies je dus bewust en deze doe je ook. Ik help je met de 5 stappen uit deze checklist om je dag zo productief mogelijk te maken.

Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt deze checklist er gratis bij:

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Mini e-book “Het lukt me niet”

Maak jij hele mooie planningen, maar lukt het je aan het eind van de dag nóóit om gedaan te krijgen wat er op stond? In dit mini e-book deel ik mijn 8 beste tips om daar geen last meer van te hebben en om wél gedaan te krijgen wat je wilde doen!

Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt het mini e-book er gratis bij:

Checklist rust in je hoofd

Een hoofd vol stress en onrust is niet fijn. Het zorgt ervoor dat je slechter kan focussen op wat je aan het doen bent, dat je constant aan het piekeren bent en mogelijk zelfs dat je slecht slaapt.

De checklist rust in je hoofd bestaat uit 30 tips om jezelf op te laden, overzicht te creëren en rust in je hoofd te krijgen.

Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt deze checklist er gratis bij:

Stappenplan voor een lege inbox

Loopt jouw mailbox ALTIJD over? Met het Stappenplan voor een lege inbox ga je snel en efficiënt je inbox verwerken! Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis het PDF stappenplan: