Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Leuke persoonlijkheidstests om jezelf beter te leren kennen


Heb je een persoonlijkheidscrisis? Ben je je identiteit een beetje kwijt? Of verveel je je misschien gewoon? Hoe dan ook, het kan nooit kwaad om wat leuke persoonlijkheidstests te doen. Leer jezelf een beetje beter kennen! Het is wel handig als je een beetje Engels kunt, of om kunt gaan met Google Translate ;-).

Big Five Personality

Met deze test check je hoe je scoort op vijf dimensies van je karakter, zoals extraversie, ordelijkheid en emotionele stabiliteit. Het is een hele bekende test om een beeld te krijgen van je persoonlijkheid, die ook vaak bij wetenschappelijke onderzoeken wordt gebruikt.

Doe de test

Locus of Control

Met deze test kom je erachter of je veel controle hebt over je leven of dat je juist maar een beetje met alle winden meevaart. En het wordt je ook meteen vertelt dat dat eerste toch echt een beter idee is (en daar ben ik het ook wel mee eens!). Neem de controle en go for what you want! Dus dan weet je dat alvast.

Doe de test

PS is de uitslag dat je wel wat meer controle mag nemen? Ontdek wat jouw passie is en wat je dromen zijn, en waarom je nu moet starten met het waarmaken ervan. Het waarmaken doe je vervolgens door middel van deze methode.

MOTIV Personality

Met deze test check je hoe je scoort op vlakken als materialisme, vitaliteit, hoe traditioneel je bent en hoe georganiseerd je bent aangelegd. De uitslag vertelt je wat de valkuilen zijn van de twee uitersten. De uitslag is simpel maar ongetwijfeld herkenbaar!

Doe de test

16 Personality Factors

Deze test meet maar liefst 16 karaktereigenschappen, waaronder of je een warm persoon bent, hoe belangrijk privacy voor je is, of je emotioneel stabiel bent, hoe gevoelig je bent en hoe open je staat voor verandering. Een erg leuke test die voor een interessante en herkenbare uitslag zal zorgen.

Doe de test

Strengths & Weaknesses test

Na het maken van deze test krijg je jouw sterke en zwakke kanten op een blaadje gepresenteerd en die uitslag is erg scherp en juist. Dit is mijn persoonlijke favoriet uit dit rijtje, omdat ik de uitslag zo interessant vond.

Doe de test

Bonus: Structuur Struikelblok Quiz

Ben jij benieuwd op welk punt jij het beste kunt starten met meer structuur aanbrengen in je werk? Doe dan de Mevrouw Structuur quiz en ontdek jouw structuur struikelblok: dat wat jou het meeste tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren:

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. 30 tips voor meer rust in je hoofd!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus de checklist met 30 tips voor meer rust in je hoofd!

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

14 gedachten over “Leuke persoonlijkheidstests om jezelf beter te leren kennen”

  1. Interessant! Ik heb psychologie gestudeerd dus een aantal komen mij al bekend voor, maar een paar ook nog niet. Leuk om eens in te vullen. Thanks voor de tips!

    Beantwoorden

Plaats een reactie