De 3 belangrijkste stappen van structuur aanbrengen

Wil je beginnen met meer structuur aanbrengen? Dan zijn de onderstaande 3 stappen wat mij betreft het belangrijkste om mee te beginnen, op welk gebied in je leven dan ook. Of het nu gaat om je mailbox, documenten, planning of huis; en of je dit nou wilt doen voor werk of privé: dit is de basis. Dit zijn de 3 stappen waar ik bij zweer, waar ik 300% achter sta en die ik iedereen aanraad.

Lees verder

De meest gelezen blogartikelen van 2021

Whaa, het jaar is bijna ten einde! Ik zit volle bak in mijn terugblik en doelen stellen proces. Oké, deze week even niet, want ik heb éven een weekje rust van Streets Ahead genomen. Ik houd mijn e-mail nog af en toe in de gaten maar verder ben ik volgende week weer terug!

Voor het jaar helemaal ten einde is, wil ik graag de meest gelezen blogartikelen van 2021 met je delen. Mocht je er één gemist hebben, bied het wellicht nog wat extra inspiratie of motivatie in deze “tussen-week”. Ik heb de lijst gemaakt met artikelen die ook echt in 2021 geplaatst zijn, omdat er ook een heleboel oudere artikelen nog steeds erg veel gelezen worden!

Lees verder

Streets Ahead enquête 2021

Zorg voor een succesvolle dag door 18 minuten van je werkdag aan de methode van Peter Bregman te besteden. Ik leg je uit wat deze methode inhoudt én deel hoe je volgens hem je jaar moet plannen

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij… En in deze periode ben ik altijd graag bezig met terugblikken wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en daarna ook weer vooruitkijken naar al het moois wat 2022 kan gaan brengen. En daar kan ik jou hulp goed bij gebruiken!

Lees verder

1-op-1 online advies uur

Loop je al maanden tegen een taak of project aan en lukt het niet om het gedaan te krijgen? Wil je opruimen, organiseren of beter plannen, maar weet je niet HOE je het beste aan de slag kunt gaan, óf doe je het maar niet? Wist je dan al dat je op Streets Ahead een 1-op-1 online advies uur kunt boeken?! In deze blog lees je er meer over!

Lees verder

Tijd voor een update #3

Ben je nieuwsgierig naar waar ik de afgelopen maanden mee bezig ben geweest? Ik snap het – want een kijkje achter de schermen krijgen in iemands leven is al-tijd interessant ;-). En ik vind het zelf vaak ook motiverend werken; als ik lees waar iemand anders mee bezig is geweest wil ik zelf ook aan de slag gaan. Daarom deel ik vandaag een kijkje achter MIJN schermen. Waar heb ik m’n productieve uurtjes aan besteed en wat speelt er in mijn leven?

Lees verder

Streets Ahead enquête 2020

Ik schrijf op Streets Ahead al jaren met veel plezier artikelen voor jou, mijn lezer! En ik hoop dat jij mijn blog, e-mails, downloads en producten met veel plezier leest en gebruikt om jouw leven beter te maken.

Lees verder