Workshops & advies op maat

Word je geleefd op een werkdag en heb je geen overzicht?

Werk je keihard maar heb je het gevoel dat je constant achterloopt? Verzuip je in e-mails en takenlijstjes en ben je het overzicht kwijt? Zoek je veel te lang naar alles wat je nodig hebt en werk je niet effectief (genoeg)?

Pak de controle over je werkdag!

Laten we samen jouw agenda, planning, mailbox en/of documenten op orde brengen! Zo creëer je meer rust en overzicht in je werkdag, en ga je proactiever, gefocuster en met meer plezier werken.

Ik geef advies en workshops op maat, zowel online als bij jou op locatie. Dit zijn de mogelijkheden:

1-op-1 Online Advies Uur

Eenmalig sparren of concreet advies over een specifiek onderwerp? Dit is een online 1-op-1 videobelgesprek van 1 uur voor advies over hoe jij meer structuur, overzicht, productiviteit en focus in jouw (werk)dag en leven kunt aanbrengen.

1-op-1 Planning Workshop Dag

Precies weten wat je moet doen zodat je controle hebt over je werkdag? Ga in één dag met mij 1-op-1 structuur aanbrengen in jouw planning. Met 2-3 uur online advies workshop, zelf aan de slag gaan (terwijl ik bereikbaar voor je ben), en een eindworkshop over hoe je vanaf nu verder kunt gaan.

1-op-1 Mailbox Workshop Dag

In 1 dag je volle mailbox opgeruimd en georganiseerd, en een werkwijze bepaald om beter om te gaan met de tientallen mails die je dagelijks krijgt. Met 2-3 uur online advies workshop, zelf aan de slag gaan (terwijl ik bereikbaar voor je ben), en een eindworkshop over hoe je vanaf nu verder kunt gaan.

Planning Workshop Breda

In 1 dag van losse eindjes, honderd ideeën in je hoofd en rondslingerende post its een overzichtelijke en heldere planning maken, zodat je weet wat prioriteit heeft en wanneer je welke taken gaat doen. Binnenkort op locatie in Breda. Ga samen met max. 10-15 andere werknemers/ondernemers aan de slag!

In-Company Workshop op Maat

Samen met collega's of personeel meer overzicht creëren? Dit is een dag(deel) workshop bij jouw bedrijf op locatie of online, als basis voor een interne planning werkwijze en voor het verbeteren van persoonlijke organisatie vaardigheden zodat er met meer focus gewerkt kan worden.

Iets anders in gedachten?

Wil jij graag samenwerken op een andere manier? Of twijfel je wat het beste bij jouw wensen en verwachtingen past (of die van jouw bedrijf of jouw collega's)? Plan hieronder vrijblijvend een kennismakingsgesprek van 15-30 minuten in mijn agenda en we bespreken de mogelijkheden!