Disclaimer

Eigendom tekst & beeld

Ik schrijf en bedenk al mijn teksten zelf. Ook maak ik zelf, of een persoonlijk bekende van mij, alle foto’s op dit blog. Daarom zijn zowel de teksten en foto’s eigendom van Mevrouw Structuur, tenzij anders vermeld. Wanneer ik gebruik maak van externe bronnen, zal ik dit altijd op de pagina noemen. De teksten en foto’s mogen dan ook niet zonder toestemming gekopieerd of hergebruikt worden.

Persoonlijke tips

De tips die ik op Mevrouw Structuur geef zijn algemeen. Ze zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring, mening en kennis. Ik probeer daarin de best mogelijke tips te geven, maar het is mogelijk dat de adviezen niet van toepassing zijn op jou. Hier kan ik niet verantwoordelijk voor gehouden worden.

Authenticiteit

Naast dat alle teksten door mij zijn geschreven, weergeven deze ook altijd mijn persoonlijke mening. Ik zal nooit beeld en/of content verspreiden waar ik zelf niet 100% achter sta, ook niet tegen een vergoeding.

Als ik een product op mijn blog van een bedrijf of organisatie heb gekregen, zal ik dit altijd in het betreffende artikel vermelden. Ook dit zal mijn mening niet beïnvloeden. Ik schrijf over producten wanneer ik hier zelf interesse in heb.

Er staan een aantal advertorials op mijn blog. Dit is een gesponsord artikel: ik heb een vergoeding gekregen voor het plaatsen van het artikel. Wanneer ik een advertorial plaats vermeld ik altijd dat het om gesponsorde content gaat. Als ik betaald heb gekregen voor een artikel betekent dit niet dat ik zelf niet achter het artikel sta, of dat ik het niet geplaatst zou hebben als ik er geen vergoeding voor zou krijgen.

Affiliate links

Ik maak gebruik van een aantal affiliateprogramma’s. Hierbij zijn bedrijven aangesloten die mij een percentage van de omzet van een product betalen, als de koper vanuit Mevrouw Structuur naar hun website is gekomen. Dus: wanneer jij op een link klikt en een product aanschaft, ontvang ik een percentage van de omzet van dit product. Ik maak ook gebruik van een affiliateprogramma dat automatisch deze links aanmaakt. Hierdoor kan elke link een affiliate link zijn.

Zo’n affiliate link heeft geen invloed op bijvoorbeeld de kosten die jij voor het product betaalt. De prijs blijft altijd hetzelfde. Ook heeft het geen invloed op de inhoud van mijn blog. Ik link alleen naar producten die ik je sowieso kan aanbevelen. De vergoeding die ik hiervoor krijg, is voor mij een beloning voor de tijd die ik in mijn blog steek en een manier om bijvoorbeeld hostingkosten terug te verdienen.

Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar ik naartoe link.

E-cursussen

Bekijk mijn algemene voorwaarden voor alle voorwaarden omtrent de aanschaf van mijn e-cursussen.

Mevrouw Structuur is een handelsnaam van Streets Ahead, geregistreerd bij de KVK onder nummer 70222657 en met btw-nummer NL002313707B88. Mevrouw Structuur is gevestigd in Zundert (Noord-Brabant, Nederland) en bereikbaar via linda@mevrouwstructuur.nl. Wil je graag meer informatie over mijn bedrijf of de webwinkel, stuur gerust een e-mail.

Dataverzameling

Meer informatie over welke gegevens door Mevrouw Structuur verzameld worden, lees je in de privacyverklaring.

Mocht je vragen hebben over deze disclaimer, dan kun je altijd contact met mij opnemen.