Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

25 dingen om te doen in de kerstvakantie


Dus jij hebt kerstvakantie?! Maar geen tentamens of andere toetsen, geen overvolle werkdagen om de dure decembermaand te kunnen betalen en geen vakantie op de planning? Tsja, wat doe je dan? Ik deel 25 dingen om te doen in de kerstvakantie!

25 dingen om te doen in de kerstvakantie

 1. Ga schaatsen! En daarna natuurlijk warme chocolademelk drinken.
 2. Maak misbruik van Pinterest en repin alle leuke dingen. Daar kun je best een dag mee vullen. Bekijk hier mijn Pinterestborden!
 3. Doe alles wat je de afgelopen tijd heb uitgesteld en bekijk de anti uitstelgedrag tips.
 4. Dwaal uren rond in de IKEA.
 5. Maak een jaarplanning voor volgend jaar en begin goed voorbereid aan een nieuw jaar!
 6. Geniet van je favoriete eten. Je eet de komende weken al vaak genoeg ongezond, dan kan dat er ook nog wel bij. Wat dacht je van sushi, fancy hamburgers of tapas? Weer eens wat anders dan de gourmet of een biefstukje…
 7. Bezoek de Winter Efteling.
 8. Begin met hardlopen!
 9. Lees die stapel tijdschriften eens! Want ze staan niet alleen heel leuk in je kamer, het is ook nog eens een fijne tijdbesteding.
 10. Start met écht goed plannen. Ik help je op weg met de online cursus Krijg het gedaan!
 11. Bak de meest ongezonde chocoladetaart die er bestaat.
 12. Kijk of je iets kunt doen wat mooi op je cv staat. In dit artikel geef ik je héél veel inspiratie!
 13. Bekijk alle foute kerstfilms. Home Alone blijft leuk…
 14. Ga je huis opruimen! Lees hier hoe je begint.
 15. Kerstspullen zijn ook leuk om de rest van het jaar in huis te hebben staan. Én ze zijn na kerst allemaal in de aanbieding. Bij de HEMA, de IKEA en zelfs bij de Action hebben ze hartstikke leuke dingen. Sla je slag!
 16. Ter compensatie van het kerstdiner: bak een lading gezonde dingen. Zoals havermoutkoekjesbliss balls of kokoskoekjes.
 17. Sowieso altijd een mooi voornemen: gezonder leven. Is dat iets waar je naar schreef? Werk dan eens uit wat dit voor jou inhoudt en hoe je dat gaat behalen volgend jaar!
 18. Begin met je eigen Happiness Project.
 19. Maak een fotoalbum van het afgelopen jaar!
 20. Bezoek een tropisch zwembad en vergeet even dat het winter is.
 21. Maak je eigen bullet journal.
 22. Bingewatch een serie (opnieuw). Mijn persoonlijke favorieten zijn Friends, Gossip Girl en New Girl.
 23. Altijd goed: lees een boek. Al mijn boekrecensies vind je hier.
 24. Ga indoor skiën.
 25. Neem de tijd om uit te stippelen wat jouw doelen zijn voor volgend jaar. Ga aan de slag SMART doelen stellen of pak het echt goed aan en gebruik Plan jouw jaar om jaardoelen te stellen!

Wil jij in de kerstvakantie aan de slag gaan met opruimen?

Meld je dan nu aan voor mijn e-mails, en je ontvangt er gratis het stappenplan “Beginnen met opruimen” bij! Zo ontvang je een plan om nu eens echt serieus je huis helemaal op te ruimen. Vul het onderstaande formulier in:

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het Stappenplan Beginnen met Opruimen!

Wil je graag opruimen, maar ga je nooit aan de slag? Of begin je wel eens, maar loop je dan altijd vast? Ik ga jou helpen! In 8 stappen ga je jouw huis opruimen. Alle stappen vind je in een praktisch PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. 101 mogelijke doelen)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een download met daarin 101 mogelijke doelen die je kunt stellen!

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

11 gedachten over “25 dingen om te doen in de kerstvakantie”

 1. Leuk lijstje! Ik moet de komende weken vooral heel veel werken. Al was het deze week het drukst. Ik vier kerst pas de 29e met familie en cadeautjes en oud en nieuw natuurlijk :)

  Beantwoorden
 2. Leuke tips! Ik ga me wagen aan mijn stapel boeken en tijdschriften. Ook ga ik vooruit schrijvrn voor nijn blog en natuurlijk genieten van de feestdagen. Fijne kerst gewenst <3

  Beantwoorden

Plaats een reactie