Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Roadtrip #9: van Conway naar Bar Harbor


Vanuit Conway vertrokken we deze dag naar Bar Harbor. Een ritje van ruim 400 kilometer… Daardoor hebben we niet veel meer gedaan dan in de auto zitten. Lezen, naar buiten kijken, af en toe een plaatje schieten, eten en weer door. Niet vervelend maar ook niet heel spannend. Zulke dagen horen er ook bij!

‘s Ochtends was er bij het hotel een ontbijtbuffet met voornamelijk cake en ontbijtgranen. Het was er ontzettend druk, maar na een halve cake, een bord cornflakes en een appel zat ik vol en even later vertrokken we naar het noorden.

Barharbor2

We reden de eerste paar uur over wat kleinere wegen om zo veel mogelijk van de natuur en de dorpjes te zien. Je ziet dan bijvoorbeeld dit typisch Amerikaanse tafereel: bijna 20 brievenbussen bij elkaar en in geen velden of wegen een huis te bekennen. Helaas schoot het rijden over deze wegen niet hard op. Je mag er in Amerika niet hard rijden en de vele stoplichten zorgen er ook niet bepaald voor dat we sneller gingen. Daardoor hebben we de rest van de dag over de snelweg gereden.

Barharbor4

Barharbor3

Aan het eind van de middag reden we Acadia National Park in. Het dorp waar we overnachtten, Bar Harbor, ligt in dit park.  Ons hotel lag aan de rand van het dorpje.

Barharbor6

Toen het donker begon te worden liepen we Bar Harbor in op zoek naar een leuke eettent. We stuitten op restaurant Route 66 met een heerlijk Amerikaanse uitstraling; alsof je inderdaad in een café langs de route 66 stond. Binnenin lag het helemaal vol met spullen, namen we plaats op jaren 50 banken en aten we gezellig onder de neonroze verlichting. Jammer genoeg liet een serveerster salsasaus voor onze voeten vallen, waardoor ik een half uur heb staan boenen om mijn witte All Stars schoon te krijgen. Het werd verder ook een beetje magertjes opgelost door het personeel…

Barharbor5

Gelukkig was het eten wel goed. Hamburgers waren er heerlijk Amerikaans, zie hier de burger van mijn vader met daarop mega uienringen (en op de achtergrond zie je het bewijs dat ik ook echt wel eens een salade at ;-) ).

Na het eten wandelden we nog even door Bar Harbor. We zagen een boekenwinkel en daar heb ik een beetje een zwak voor. Uiteindelijk ging ik terug naar het hotel met Brunette Ambition en The Happiness Project.

Van half juli tot begin augustus 2014 reisde ik ruim drie weken door de Verenigde Staten en Canada. Bekijk hier alle verslagen!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

5 gedachten over “Roadtrip #9: van Conway naar Bar Harbor”

Plaats een reactie