Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Uit het archief: 10 nuttige blogposts


Streets Ahead bestaat al best een tijdje, en omdat ik er de laatste tijd veel nieuwe volgers en bezoekers bij heb gekregen, lijkt het me leuk om eens een duik in het archief te nemen. Ik vind zelf dat mijn blogposts over tijd een stuk verbeterd zijn, maar nog steeds kun je veel handige tips halen uit de wat oudere blogposts. Tijd om er een paar in het zonnetje te zetten dus! Klik op de titel om naar de blogpost te gaan.

Alles over kernkwaliteiten

Kernkwaliteiten zijn in feite goede eigenschappen, maar deze worden gekoppeld aan valkuilen, allergieën en uitdagingen, om zo niet alleen een beeld van jezelf te krijgen, maar ook van waar je voor moeten waken en wat je kunt nastreven. Meer zelfinzicht en inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling dus. In deze blogpost leg ik er alles over uit!

Een dagplanning maken

In dit artikel lees je hoe ik destijds mijn dagplanning maakte. Nog steeds lijkt wat ik doe wel een beetje op deze manier, alleen op dit moment plan ik het niet helemaal van tijdstip tot tijdstip uit. Wel kijk ik regelmatig naar hoe lang ik verwacht over een taak te doen. Desondanks is het nog steeds een handige methode, dus misschien kun je er inspiratie uit halen!

13 tips om je CV te verbeteren

Sta je op het punt om te gaan solliciteren? In deze blogpost vind je een lijst met handige tips om over na te denken bij de creatie van jouw curriculum vitae. Succes!

18 vragen die je tijdens belangrijke gesprekken kunt krijgen

Om even in de sollicitatiesferen te blijven, vind je hier 18 mogelijke vragen die je tijdens een sollicitatiegesprek kunt krijgen, maar bijvoorbeeld ook tijdens een assessment op school of ander belangrijk gesprek. Bedenk alvast wat je kunt antwoorden om niet met een mond vol tanden te staan.

Hoe vind je inspiratie?

Heb je geen inspiratie voor… ja wat dan ook eigenlijk? In deze blogpost deelde ik hoe ik ervoor zorg dat ik inspiratie krijg en ideeën bedenk. Van dit rijtje is deze post toch wel echt een aanrader!

15 tips om tijd te besparen

Eigenlijk staat deze blogpost vol mini-productiviteitshacks om je tijd net even wat beter in te delen. Ideaal voor de bezige bijtjes onder mijn lezers dus! :-)

6x gezonde meeneemlunch voor op je werk of op school

Oh de horror. Thuis lunchen is geen optie, maar je wilt wel gezond lunchen waar je dan ook heen moet. Dit artikel to the rescue, met volop inspiratie voor je lunches die je gerust mee kunt nemen.

Gezonde snacks die je makkelijk meeneemt

Nog één in het straatje van gezond en meenemen: snacks! Want wie kan er zonder tussendoortjes? Sowieso is het goed om wat tussendoor te eten i.p.v. enorm grote maaltijden, dus doe er je voordeel mee!

Happy in 2 minuten

Voel je je down? Benut deze tips voor een beetje instant happiness, binnen twee minuten. Hoera voor positiviteit!

6 tips om niet te veel hooi op je vork te nemen

Heb je het altijd maar druk? Deze tips kunnen je helpen om je tijd beter in te delen en zo bijvoorbeeld stress te verminderen en wat tijd voor jezelf te nemen. Want helaas, je kunt niet alles doen ;-).

Dat waren ze. Veel leesplezier!

Ben jij een volger van het eerste uur en kende je deze blogposts al, of lees je wat nieuws vandaag? Welke blogpost is jouw favoriet?

Deze posts later teruglezen? Bewaar de blogpost op Pinterest:

Archief3

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

9 gedachten over “Uit het archief: 10 nuttige blogposts”

  1. Wat leuk! Ik volg je nog niet zo heel lang, dus eigenlijk nog geen van deze artikelen. Ik ga er snel even een paar lezen. Vooral die tips om je CV te verbeteren lijk me handig. Ik heb volgend jaar een tussenjaar, maar ik wil dat graag invullen met dingen die goed op mijn CV staan.

    Beantwoorden
  2. Super leuk en handig zo’n overzichtje. Ik ken er inderdaad nog een aantal niet! Ben nu vooral erg benieuwd naar ‘happy in 2 minuten’, want dat kan ik wel even gebruiken nu haha. Ben ook wel benieuwd naar hoe jij inspiratie vind! Inspirerend voor mij hihi, dus die wil ik zo ook gaan bekijken. :)

    Beantwoorden
  3. Ik volg je al een tijdje, dus veel van je artikelen had ik al gelezen. Neemt niet weg dat ze leuk / interessant zijn om nog eens te lezen :)

    Beantwoorden

Plaats een reactie