Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Terugblik op 2014 in blogposts


O my god, het is 2015!! Nog een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Eigenlijk is het nu tijd om vooruit te kijken, maar ik kon het niet laten om nog even terug te blikken op het afgelopen jaar. Kijk mee naar de meest gelezen artikelen. Heb je meteen wat extra leesvoer voor de laatste dagen van de kerstvakantie!

7. Recept: gezonde kokoskoekjes

Kokoskoekjes1

Kokosmeel is niet overal verkrijgbaar, maar als je het eenmaal in huis hebt kun je wel een berg lekkere én gezonde kokoskoekjes op tafel zetten. Ja, dit is een aanrader!

6. Hoe vind je inspiratie?

Inspiratievinden

Iets wat ik zelf ook nog wel eens lastig vind: inspiratie vinden. Ik vind het dan ook leuk om hierover te lezen en te schrijven! Misschien binnenkort meer hierover?

5. Happy in 2 minuten

Tips en inspiratie uit de Life Improvement Tag

Snelle blijmakertjes zijn altijd fijn om achter de hand te hebben. Ook handig voor de winterdip!

4. Time Management Tuesday: een dagplanning maken

Dagplanning1

Noem me een controlefreak maar ik hou van lijstjes en planningen. En ik ben dus niet de enige! Ik ben benieuwd hoe jullie lijstjes maken, dus laat het me zeker weten!

 

3. Gezonde snacks die je makkelijk meeneemt

Gezondesnacks

Het komt je vast bekend voor: je wilt wat gezonder eten, maar het is zo verleidelijk om een Ligakoek (die je al verpakt en klaar om op te eten ligt aan te staren) mee te nemen of om die chocoladereep uit de automaat te halen in plaats van thuis je eigen gezonde prakkie voor te bereiden. Dit zijn een aantal gezonde tips voor snacks!

2. Ben je een dromer, denker, doener of beslisser?

Ontdek je leerstijl: Ben je een dromer, denker, doener of beslisser?

Op nummer 2: wat is jouw leerstijl? Waar herken je jezelf in? Spring je nog net niet in zeven sloten tegelijk of kijk je juist de kat uit de boom? Altijd interessant en handig om te weten.

1. Recept: favoriete healthy havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes2

Tot slot het allerpopulairste artikel dit jaar: mijn recept voor gezonde havermoutkoekjes! En terecht, want ik maak ze zelf ook nog steeds regelmatig. Ze zijn zo klaar, heel makkelijk om mee te nemen en je kunt blijven variëren!

Dat waren ze dan! Wat was jouw favoriete artikel?

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

7 gedachten over “Terugblik op 2014 in blogposts”

  1. Wat een leuk overzichtje! Je artikeltje van happy in 2 minuten herinner ik me nog heel goed en maakt me nog steeds blij :) nog een gelukkig nieuwjaar!

    Beantwoorden

Plaats een reactie