Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Roadtrip #10: Bar Harbor & Acadia National Park


Op deze dag verkenden we Acadia National Park, dat ligt op het Mount Desert Island in Maine. Het is het oudste National Park van de Verenigde Staten ten oosten van de Mississippirivier. Kijk mee naar een dag vol prachtplaatjes van de helderblauwe zee, stranden, rotsen en heel veel groen!

Barharbor20

De dag begon met een ontbijt in het hotel, waarna we met de auto begonnen aan onze tocht door het park. Ik zal er dit keer niet te veel bij vertellen, want ik denk dat de foto’s voor zich spreken!

Barharbor19

We reden over de Park Loop Road. We stopten bij iets wat een uitkijkpunt moest zijn en kwamen na een korte wandeling over een smal bospaadje bij dit uitzicht uit.

Barharbor18

Een stukje verder. Tussen de bomen door een prachtig wit strand.

Barharbor17

Barharbor16

Dit wordt het Thunder Hole genoemd. De zee slaat hier steeds keihard tegen de rotsen aan. Er is een soort gat ontstaan (daar waar je op de foto de schuimende golven ziet), waardoor er bij een flinke golf een enorme knal te horen is en het water alle kanten op spat.

Barharbor15

Barharbor14

Barharbor13

Even later zagen we opeens een hertje! Niet de meest prachtige foto, maar als je goed kijkt zie je zijn hoofd links van de middelste dikke boomstam. Awwwh!

Barharbor12

Barharbor10

Barharbor9

Wat was dit een gaaf uitzicht! Dit is op de Cadillac Mountain. Omdat dit gebergte in de noordoostelijke hoek van de Verenigde Staten ligt is dit één van de eerste plaatsen waar je ‘s ochtends de zon op kunt zien komen in het land.

Barharbor8

Hierna reden we naar een strandje in het park, want het was zulk lekker weer dat we voor het eerst tijdens deze trip een paar uur in de zon hebben gelegen! De temperatuur van het water was ook prima, waardoor ik zelfs nog een eindje heb gezwommen.

Barharbor21

Uitzicht vanaf de Bass Harbor Head Lighthouse, een vuurtoren aan de westkant van het park.

Barharbor7

En toen ging de zon steeds verder onder en was onze dag in het Acadia National Park ten einde. We gingen nogmaals het dorpje in om te eten EN maakten ons klaar voor de reis naar Québec, Canada!

Van half juli tot begin augustus 2014 reisde ik ruim drie weken door de Verenigde Staten en Canada. Bekijk hier alle verslagen!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

10 gedachten over “Roadtrip #10: Bar Harbor & Acadia National Park”

  1. Wauw wauw wauw…wat een prachtige foto’s! En hehe ik heb echt lang naar die foto van dat hertje zitten kijken maar ik heb zen kopje uiteindelijk gevonden hoor ;)

    Beantwoorden

Plaats een reactie