Alleen op vakantie gaan: dit zijn mijn tips

Ik ben nu twee keer alleen op vakantie geweest. Lees waarom ik alleen op vakantie ging en check mijn tips voor hoe jij dit aan kan pakken!

Vorige maand was ik een paar dagen alleen op vakantie. Het was de tweede keer dat ik dit deed, en het beviel (opnieuw) heel goed. Ik vertel je in dit artikel meer over waarom ik alleen op vakantie ging. Overweeg je dit ook doen? Mooi, want ik deel ook mijn tips voor hoe jij het aan kan pakken! 

Lees verder

Citytrip in België: Mechelen & Leuven

Bekijk nu mijn tips voor een citytrip in Mechelen en Leuven, België in de cityguide!

Begin mei ben ik met mijn vriend een weekend in Mechelen en Leuven geweest. Een citytrip bij de zuiderburen dus! Vandaag deel ik mijn tips en de plekjes die we daar bezocht hebben. Bijna allemaal aanraders – het was dan ook een erg geslaagd tripje!

Lees verder

Roadtrip Canada & Verenigde Staten 2016

Afgelopen zomer reisde ik drie weken door het zuidwesten van Canada en het noordwesten van de Verenigde Staten. En wat was dát een toffe reis. In deze blogpost deel ik waar we (ik ging met familie) allemaal geweest zijn, inclusief véél foto’s!

Lees verder

Food courts in New York City

Als ik vaak in een bepaald soort eetgelegenheid ben geweest in New York, dan is het wel in food courts. Oké, naast burgerrestaurants dan misschien. Food courts zijn tof (zeker in NYC) én ideaal! Vandaag deel ik een overzicht van foodcourts in New York City, met steeds wat informatie erover.

Lees verder

#LindaisinNYC deel 4

Ik ben alweer bijna een week op Nederlandse bodem, wauw. Wat is dat snel gegaan! Toen ik gisteren een rondje hardliep baalde ik toch wel dat ik niet door Central Park liep, met prachtige uitzichten op alle wolkenkrabbers en waar ik steeds weer een nieuw pad ontdekte. Maar helaas, het avontuur is toch echt voorbij. En thuis zijn is ook echt niet verkeerd. Maar ik wilde nog wel wat laatste hoogtepunten/tips delen, dus bij deze! Een kijkje in wat ik tijdens mijn laatste week deed.

Lees verder

#LindaisinNYC deel 3

Welkom bij alweer een derde fotoverslagje uit New York! Ook vandaag laat ik je weer wat hoogtepunten en aanraders zien van de dingen die ik afgelopen week in New York heb meegemaakt. Enjoy!

Lees verder