Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Mijn blogdoelen voor 2019: hoe gaat het ermee?


Begin dit jaar schreef ik een blogartikel waarin ik mijn blogdoelen voor 2019 met je deelde. Nu we al ruim over de helft van het jaar zijn, wil ik graag een update met je delen over hoe het op dit moment gaat!

Mijn blogdoelen voor 2019

Begin 2019 stelde ik de volgende drie blogdoelen voor mezelf:

  • Op 31 december 2019 wil ik 26 blogartikelen op Streets Ahead gepubliceerd hebben.
  • Op 31 december 2019 wil ik een nieuwe, gebruiksvriendelijke, minimalistische en snelle lay-out op Streets Ahead hebben staan.
  • Op 31 december 2019 wil ik 3 nieuwe producten voor Streets Ahead gelanceerd hebben.

In het blogartikel over deze doelen lees je meer over wat deze doelen inhouden en op basis waarvan ik ze gesteld heb.

Hoe gaat het met deze doelen?

Maar hoe gaat het nu met deze doelen? Ben ik op de juiste koers? Heb ik al doelen behaald? Dat is waar je nieuwsgierig naar bent natuurlijk! Tijd voor de update.

26 blogartikelen publiceren

Mijn doel voor dit jaar was om minimaal 26 nieuwe blogartikelen te publiceren. Vorig jaar, in 2018, heb ik slechts 22 blogartikelen geschreven en gepubliceerd. Toen zaten er veel gaten in hoe regelmatig ik blogartikelen deelde omdat ik veel tijd besteedde aan het leren over en het maken van cursussen (De Altijd Opgeruimde Mailbox) en e-books (Plan jouw jaar).

Mijn plan voor 2019 was om weer meer blogartikelen te publiceren, namelijk 26: elke twee weken één nieuw blogartikel.

Echter ben ik daar zo rond april vanaf gestapt. Ik plaats niet meer tweewekelijks een nieuwe blog, maar élke week. Ik heb een fijne werkwijze gevonden die mij helpt om wat productiever te werken en wel elke week een nieuw blogartikel af te hebben.

Daarom zijn er op dit moment al 25 blogartikelen gepubliceerd in 2019, en er staan er zelfs voor de komende weken ook al weer een heleboel gepland. Hierdoor ga ik dit doel sowieso halen natuurlijk!

Ben je benieuwd wat de best gelezen artikelen zijn die ik dit jaar gepubliceerd heb? Dit is de top 5 tot nu toe:

  1. Beter slapen met deze 25 tips
  2. Jezelf opladen tijdens je vakantie: 7 dingen om te doen
  3. Timeblocking: wat is het en waarom wil je dit doen?
  4. Te veel te doen: hoe maak je een planning?
  5. Productief werken als je er geen zin in hebt

Een nieuwe lay-out

Het tweede doel voor dit jaar was om een nieuwe, gebruiksvriendelijke, minimalistische en snelle lay-out op Streets Ahead te zetten. Misschien heb je het niet gemerkt, maar hier ben ik begin februari al direct mee aan de slag gegaan.

Ik had verwacht dat dit weken of maanden zou gaan duren voordat dit goed zou staan, maar het was uiteindelijk vrij snel gedaan!

Ik vond een thema (een thema is de basis voor hoe mijn website eruit ziet), dat snel was en voldeed aan mijn wensen. Ik besloot hier direct mee aan de slag te gaan op het moment dat ik zo blij was een thema naar mijn wens gevonden te hebben.

En na een dag hard werken was het af en stond mijn vernieuwde website klaar! Dat had ik niet verwacht, maar bewees wel nog maar eens dat je je doelen snel kunt bereiken als je hiermee productief aan de slag gaat!

Het uiterlijk van Streets Ahead is niet heel erg veel veranderd. Waar het thema wel voor gezorgd heeft, is dat het wat sneller werkt én dat ik achter de schermen veel meer mogelijkheden heb qua inrichting. Het werkt een stuk fijner dan bij mijn vorige lay-out. Ik ben er daarom erg blij mee! 

3 nieuwe producten

Het laatste maar ook grootste doel is het lanceren van 3 nieuwe producten. Vorig jaar maakte ik de online cursus De Altijd Opgeruimde Mailbox en het e-book Plan jouw jaar. Mijn doel was om daar dit jaar nog eens 3 nieuwe producten aan toe te voegen over verschillende onderwerpen gerelateerd aan productiviteit.

In het begin van het jaar ben ik wat zoekende geweest naar waar deze producten dan over zouden moeten gaan, maar begin april werd dat me duidelijk en begin juni was daar dan het volgende product: het e-book De extreem productieve maand.

Inmiddels ben ik ook weer volop bezig met het ontwikkelen van het volgende product, dat waarschijnlijk aan het eind van de zomer gelanceerd wordt. Wanneer er meer bekend is deel ik daar snel meer over! In het najaar wil ik dan aan de slag gaan met het derde product, en daarnaast komt Plan jouw jaar dan waarschijnlijk ook terug in de verkoop!

Wil je op de hoogte blijven van de producten die nog gaan komen, meld je dan via het onderstaande formulier aan voor mijn e-mails:

Blijf op de hoogte van updates

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten, gratis downloads en andere dingen op Streets Ahead? Meld je dan via het onderstaande formulier aan voor mijn e-mails en je mist niets!

Powered by ConvertKit

 

Met een SMART doel heb je duidelijk en helder op papier staan wat je wilt bereiken; je hebt een handvat om mee aan de slag te gaan. In dit artikel neem ik je stap voor stap mee bij het stellen van een SMART doel. Ook kun je onderaan gratis een werkblad downloaden om aan de slag te gaan!

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het werkblad SMART doelen stellen

Wil jij aan de slag met een doel stellen dat je ook écht gaat behalen? Meld je aan voor mijn e-mails en ontvang daarbij gratis toegang tot het werkblad SMART doelen stellen!

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

Plaats een reactie