Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Mijn blogdoelen voor 2019


Wat vliegt januari voorbij! Ook al loopt de maand al bijna af, ik wilde nog graag met jou een aantal van mijn doelen voor 2019 delen. In mijn e-book over jaardoelen stellen beschrijf ik hiervoor een werkwijze, die ik zelf natuurlijk ook gebruik. Om je een beetje een kijkje in de keuken te geven, vandaag een wat persoonlijkere blogpost waarin ik mijn blogdoelen voor 2019 deel. Zo zijn jullie meteen mijn stok achter de deur om deze ook echt te gaan behalen ;-)!

Blogdoelen voor Streets Ahead in 2019

Voor Streets Ahead heb ik in 2019 drie doelen gesteld:

Elke 2 weken een nieuw artikel publiceren

De afgelopen maanden ben ik erg druk geweest met de lancering van twee producten voor mijn blog: de online cursus ‘De Altijd Opgeruimde Mailbox’ en het e-book ‘Plan jouw jaar’. Twee hele leuke en leerzame projecten, waarmee ik al veel lezers (meer dan 100!) nog verder heb mogen helpen dan ik met een blogpost kan doen. Alleen het maken van deze producten neemt wel veel tijd in beslag. En daarom heb ik de afgelopen maanden minder tijd besteed aan het schrijven van blogartikelen. Dat vind ik erg jammer en daar wil ik dit jaar dan ook verandering in brengen. Daarom stel ik het volgende doel voor mezelf:

Op 31 december 2019 wil ik 26 blogartikelen op Streets Ahead gepubliceerd hebben.

Minimaal elke twee weken dus. Dat is niet extreem vaak, maar wel een stuk vaker dan de afgelopen maanden ;-). Daarbij wil ik lange en uitgebreide artikelen afwisselen met kortere tips of bijvoorbeeld een wat persoonlijker artikel zoals deze om je te inspireren.

Een nieuwe lay-out voor Streets Ahead

De lay-out van mijn blog (dus hoe het eruit ziet) is nu al bijna 2 jaar hetzelfde. Deze raakt wat verouderd en ik merk dat ik er niet alles mee kan wat ik zou willen. Ook zijn er geen updates meer voor het thema en werkt het op sommige punten niet optimaal. Daarom heb ik voor 2019 ook het volgende doel voor mezelf gesteld:

Op 31 december 2019 wil ik een nieuwe, gebruiksvriendelijke, minimalistische en snelle lay-out op Streets Ahead hebben staan.

Ik moet nog helemaal uit gaan zoeken wat hierin de mogelijkheden zijn en wat voor mij het beste gaat werken. Tips zijn hierbij natuurlijk altijd welkom :-).

Drie nieuwe producten op Streets Ahead

De online cursus en het e-book zijn door veel lezers enthousiast ontvangen en daar ben ik heel blij mee! Ik merk dat ik zo op een nog veel dieper niveau kennis en tips kan delen. Daarnaast merk ik zelf altijd bij online cursussen en e-books dat ik ze met veel meer aandacht lees dan een blogpost, waardoor ik er ook veel meer van opsteek en mee doe. Ik hoop dat jullie dat ook zo ervaren met mijn cursus en e-book!

In 2019 wil ik nog meer producten lanceren en daar heb ik ideeën genoeg voor. Als doel heb ik in ieder geval het volgende gesteld:

Op 31 december 2019 wil ik 3 nieuwe producten voor Streets Ahead gelanceerd hebben.

Dat is wel een beetje ambitieus omdat het er dit jaar twee waren (met het opzetten van de online cursus ben ik in maart ongeveer begonnen). Maar dit jaar heb ik al heel veel geleerd en dat wil ik natuurlijk gebruiken om volgend jaar nog betere producten te kunnen maken.

Dit zijn mijn drie belangrijkste blogdoelen voor 2019! Ik heb ook een aantal persoonlijke doelen gesteld maar die houd ik (voor nu in ieder geval :-) ) even voor mezelf. Wellicht dat je er later dit jaar nog wel meer over leest op mijn blog!

Wat zijn jouw doelen voor 2019?

 

Met een SMART doel heb je duidelijk en helder op papier staan wat je wilt bereiken; je hebt een handvat om mee aan de slag te gaan. In dit artikel neem ik je stap voor stap mee bij het stellen van een SMART doel. Ook kun je onderaan gratis een werkblad downloaden om aan de slag te gaan!

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het werkblad SMART doelen stellen

Wil jij aan de slag met een doel stellen dat je ook écht gaat behalen? Meld je aan voor mijn e-mails en ontvang daarbij gratis toegang tot het werkblad SMART doelen stellen!

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

5 gedachten over “Mijn blogdoelen voor 2019”

 1. Ik heb niet echt heel concrete doelen. Wel willen we graag eindelijk zonnepanelen installeren. Een snelle laadtijd vind ik ook altijd erg belangrijk bij een blog theme trouwens.

  Beantwoorden
  • Bedankt voor je reactie! En dat is een mooi doel toch?! Precies, en ik wil ook zeker gaan kijken hoe ik daar rekening mee kan houden bij de nieuwe lay-out!

   Beantwoorden
 2. Ik wil op 31 december 2019 alle lessen van mijn cursus Spaans hebben afgerond en ik wil het maximale boetevrij af te lossen bedrag van mijn hypotheek hebben afgelost. So far, so good! ????

  Beantwoorden

Plaats een reactie