Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Streets Ahead enquête 2021


Het einde van het jaar komt steeds dichterbij… En in deze periode ben ik altijd graag bezig met terugblikken wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en daarna ook weer vooruitkijken naar al het moois wat 2022 kan gaan brengen. En daar kan ik jou hulp goed bij gebruiken!

Ik ben benieuwd wat jij van Streets Ahead vindt!

Wat vind jij van Streets Ahead? Wat lees en luister je het liefst? Waar kan ik je het beste bij helpen? Ik ben er super benieuwd naar, want dat gaat mij helpen om volgend jaar alles wat ik maak nog beter af te stemmen op waar jij behoefte aan hebt!

En daarom wil ik je vragen of jij de Streets Ahead enquête van 2021 wilt invullen! Een aantal korte vragen waarmee je mij van super input voorziet – en wat ervoor zorgt dat ik in 2022 de blogs, e-mails en cursussen kan maken waar ik jou het meest mee help:

Vul de Streets Ahead enquête 2021 in

Alvast super bedankt voor het invullen!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

Plaats een reactie