Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Streets Ahead enquête 2020


Ik schrijf op Streets Ahead al jaren met veel plezier artikelen voor jou, mijn lezer! En ik hoop dat jij mijn blog, e-mails, downloads en producten met veel plezier leest en gebruikt om jouw leven beter te maken.

Ik wil alle content die ik met je deel graag blijven verbeteren en uitbreiden. En daarom…

Ben ik benieuwd naar wat jij van Streets Ahead vindt!

In 5 minuten kun je me enorm helpen door mijn korte enquête in te vullen. De enquête is anoniem, dus je kunt je ongezouten mening geven :-)!

Wil je helpen, klik op de onderstaande button en vul de enquête in:

Vul de korte enquête in

Super bedankt alvast, ik waardeer je reactie heel erg!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

2 gedachten over “Streets Ahead enquête 2020”

Plaats een reactie