Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Linda’s tips: al mijn favoriete tips op één pagina


Op de blog van Streets Ahead vind je bijna 500 artikelen, ik heb handenvol gratis downloads gemaakt en bijna net zo veel cursussen en e-books. Da’s nogal veel om “even” te bekijken als je nieuwe tips en inspiratie zoekt!

Daarom vond ik het tijd worden voor één overzichtelijke pagina waarop je mijn favoriete blogartikelen, downloads, producten en apps vindt, netjes gesorteerd per thema.

En daar ben ik dus druk mee bezig geweest en hij is er nu: de Linda’s tips pagina!

Ik ga er geen uitgebreid verhaal over houden; neem gewoon een kijkje op de pagina, om te zien of jij nog waardevolle tips tegenkomt:

 

En deel hem ook gerust met anderen waarvan je denkt dat zij ‘m ook interessant zouden vinden!

Oh, en als je nog iets mist, of suggesties hebt waar ik de pagina mee kan uitbreiden/verbeteren, laat het me gerust even weten in reactie op dit artikel of via de contactpagina!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

Plaats een reactie