Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Roadtrip #5: Cape Cod


We worden wakker op Cape Cod. Het schiereiland dat bekend staat om de mooie stranden en als fijne plaats om in de zomer te verblijven. En wat voor weer is het? Het regent.

Met goede hoop vertrekken we uit het hotel. Lange broek, vest en jas aan, want die regen maakt het er allemaal niet echt warmer op. We rijden richting de hotspots van het schiereiland maar slaan de stranden met pijn in mijn hart maar even over: misschien op de terugweg… Want ja, het schiereiland is smal en dus moeten we straks ongeveer dezelfde weg terug als we kwamen.

We komen langs een vuurtoren en rijden daarna door naar een uitkijkpunt, vanaf waar we uitzicht hebben op een mooi en groot meer. Het regent op dat moment maar een klein beetje dus dat is te doen. Maar zodra we beneden weer in de auto zitten begint het harder te regenen. Pijpenstelen.

Capecod17

We rijden voorbij een Linda Lane en dat moest natuurlijk op de foto. Je ziet ook meteen goed hoe hard het inmiddels regende. Vlak na Linda Lane is een drive-inbioscoop. Daar had ik graag heen gewild, maar met zulk weer… Wel mochten we met de auto het terrein even oprijden.

Capecod15

Capecod16
De drive-inbioscoop

We rijden verder naar wat schijnbaar een mooi pad is naar een uitkijkpunt. Het begint enigszins droog te worden maar als we bij het pad aankomen zien we één grote modderpoel en geen mogelijkheid om daar langs te komen zonder vieze voeten te krijgen. Die slaan we even over.

Door naar een vuurtoren, waar een redelijk fatsoenlijk en dus wel begaanbaar pad ligt. Er zou wederom een uitzichtpunt zijn maar door de bewolking is ook dit niet heel spectaculair.

Capecod14

We rijden verder richting de punt van Cape Cod, het stadje Provincetown. Ook hier regende het, maar hop de auto uit en door de regen naar een cafeetje aan de haven. Daar lunchte ik en toen gingen we verder, terug de auto in.

Capecod13
Toren in Provincetown

Ik had ergens gehoord dat Provincetown een homovriendelijk stadje is. En ik weet niet of het aan mij lag, maar opeens zagen we overal stelletjes lopen. Twee mannen, twee vrouwen… Of het echt “stelletjes-stelletjes” zijn wist ik natuurlijk niet, maar het was zeker bijzonder om te zien. Mooi dat dat dus ook gewoon kan in Amerika!

Capecod12

Na Provincetown reden we terug naar het hotel. Helaas, geen strand. Het zag er niet naar uit dat het weer nog beter werd en dus doken we het binnenzwembad van het hotel in. Geluk bij een ongeluk dat dat er was! Na het zwemmen aten we de reuzepizza verder op, samen met wat salades die we bij de Whole Foods Market haalden (geweldige winkel trouwens). Een dag die letterlijk in het water is gevallen… Jammer maar helaas!

Van half juli tot begin augustus 2014 reisde ik ruim drie weken door de Verenigde Staten en Canada. Bekijk hier alle verslagen!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

11 gedachten over “Roadtrip #5: Cape Cod”

  1. Supertof. De foto’s zien er prachtig uit. Jammer van de regen want die drive-in bioscoop ziet er prachtig uit zeg. Ik zou zo graag nog een keer naar zo’n soort bioscoop willen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie