Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Elke dag een blog


In december komt er bij wijze van experiment elke dag een blog online op Streets Ahead! In deze blogpost vertel ik jullie meer over hoe en waarom, en wat je komende maand kunt verwachten.

Normaal komen er elke week twee tot vier berichten online. De ene keer schrijf ik die tot een paar weken vooruit, de andere keer is de blogpost de avond van tevoren of zelfs op de dag zelf geschreven. Dit is prima te doen naast mijn studie en alles wat ik verder doe. Omdat ik volgens mij wel redelijk op schema lig met mijn scriptie en de feestdagen er natuurlijk aankomen, hoop ik stiekem in december wat meer tijd te hebben, daarom ook dat ik juist nu ga proberen om elke dag een blog te plaatsen. En mocht je je straks voorafgaand aan het kerstdiner vervelen, dan valt hier dus genoeg te lezen! :-)

Waarom elke dag een blog

Ik wil graag proberen om elke dag een blog te plaatsen om twee redenen. Als eerste omdat ik wil weten ben hoeveel tijd het kost en of ik genoeg ideeën heb om een maand lang elke dag iets te plaatsen. Wat vind ik er van? Blijft het leuk? Daarnaast ben ik gewoon heel benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie mijn blog ook echt vaker bezoeken als ik vaker iets plaats!

Wat je kunt verwachten

Een hele berg aan life improvement blogs. Blogs over plannen en het beste uit jezelf halen. Maar ik zal ook terugblikken op 2015, vooruitkijken naar 2016 en vast ook wat aandacht besteden aan de feestdagen. Ook wil ik een nieuwe rubriek in het leven roepen, maar daarover morgen meer. Verder is de planning nog lang niet vol, dus denk je nu: ik weet iets waar ik nog graag iets over zou willen lezen, laat dan een reactie achter of stuur me een mailtje, dan ga ik kijken wat ik kan doen!

Blog je elke dag of heb je dat al eens geprobeerd? Wat vond je er toen van?

Benieuwd hoe dit is afgelopen? Lees deze blogposts:

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

28 gedachten over “Elke dag een blog”

 1. Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw ‘experiment’. :-) Zelf probeer ik ook iedere dag te bloggen en dat valt niet altijd mee. Niet zo zeer qua inspiratie, maar met name vanwege tijd, haha. Je wilt toch een kwalitatief goed artikel neerzetten, dus soms komt er gewoon even niets online, omdat ik in een half uurtje echt geen goed artikel kan neer zetten. Lekker uitproberen dus! Heel veel succes! En ik kijk uit naar jouw artikelen!

  Beantwoorden
  • Ja snap ik! Ik zou dit denk ik ook nooit altijd volhouden zeg maar. Ik probeer een beetje vooruit te werken, dat helpt bij mij meestal wel. Alvast iets op papier zetten en het daarna verder uitwerken.

   Beantwoorden
 2. Ik probeer het, het lukt me nu een maand. De ene dag heb ik er meer zin in dan de andere dag, door tijdgebrek kom ik ook amper aan vooruit schrijven toe. Het vergt dus behoorlijk wat discipline. Nu ik veel andere dingen aan mijn hoofd heb, is het helemaal lastig.

  Beantwoorden
 3. Ooooh ik kan er nu al naar uitkijken. Ik vind jouw artikelen altijd zo motiverend, en stiekem kan ik dat ook best een beetje gebruiken met dit druilerige weer. Dan heb ik namelijk altijd zo’n gevoel van: Laat allemaal maar, ik blijf in mijn bed liggen en alles kan me gestolen worden. En dan is zo’n motivatievol artikel dat me inspireert om juist het beste overal van te maken, altijd op zijn plaats. Ik hoop dat je het leuk gaat vinden om zoveel te plaatsen! Liefs, Stella.

  Beantwoorden
 4. Ik denk dat december de perfecte maand is voor elke dag een artikel! Je sluit het jaar af en een nieuw jaar is weer in aantocht dat is dus de perfecte tijd om te relativeren en vooruit te denken, plannen maken en ook genieten (want december blijft een feestmaand). Wij hebben deze maand ook bijna elke dag een artikel gepland, lekker veel vooruit werken en goed plannen. Kijk in ieder geval uit naar jouw artikelen.

  Beantwoorden
  • Ja precies, je sluit voor je gevoel echt iets af en begint iets nieuws, dat heb ik ook rond deze tijd. En leuk, dan ga ik ook lekker vaak een kijkje nemen op jullie blog! :-)

   Beantwoorden
 5. Leuk! Dan kan ik lekker elke dag even op je blog neuzen. Ik probeer zelf ook elke dag een artikel te schrijven. Soms lukt het inderdaad om een hele week vooruit te werken, soms totaal niet. Ik ben heel benieuwd!

  Beantwoorden
  • Dat heb ik ook hoor! Dan heb ik net een beetje vooruitwerkt, heb ik vervolgens even zo’n drukke periode dat de “voorsprong” helemaal weg is. Maar dat moet niet uitmaken, het is een hobby ;-). Ben wel benieuwd hoe dat dan deze maand zal gaan :-)

   Beantwoorden
 6. Leuk! Ik ben echt heel benieuwd. Ik heb dit soort dingen echt heel vaak voorgenomen, maar op de een of andere manier kan ik het nooit volhouden. Zo jammer! Ik hoop dat het jou wel lukt, want je blog is leuk!

  Beantwoorden
 7. Super leuk! Toen ik in september begon met bloggen was mijn plan om elke dag een blog te schrijven, alleen was dit iets te ambitieus voor een beginneling haha, heb het welgeteld 11 dagen volgehouden. Oeps. Maar mijn streven is ook om er weer meer regelmaat in te krijgen. Ben benieuwd naar je blogs en hoe het jou vergaat :-) Succes!

  Beantwoorden
 8. Hoe leuk! heel veel succes en het gaat je vast lukken! Leuk experiment.. heb je misschien ook tips om dingen beter te kunnen onthouden? jezelf te kunnen trainen minder vergeet achtig te zijn.. (misschien niet, maar dacht kan het altijd vragen) krijg van jou artikelen altijd genoeg inspiratie en informatie. x

  Beantwoorden
 9. Ontzettend leuk! Ik ben benieuwd naar alle artikelen die online gaan komen. Iedere dag bloggen zou niet haalbaar zijn voor mij. Ik ben wel benieuwd of iedere dag blogger ook echt zorgt voor meer bezoekers, wil je dat aan het eind van de maand laten weten?

  Beantwoorden
 10. Wat een super leuk experiment, ik ben heel erg benieuwd. Het lijkt mij nog best lastig om elke dag een blogje online te zetten! Succes en ik kijk heel erg uit naar je blogjes :)

  Beantwoorden
 11. Oeh, ik ben benieuwd! Ik heb dit afgelopen mei gedaan maar het niet helemaal honderd procent volgehouden, ook omdat ik het toen eigenlijk te druk had. Ik zou het niet voor altijd kunnen en ik denk dat de lol van het bloggen er dan snel vanaf is voor mij, maar ik kan het anderen wel zeker aanraden om het eens een maand te proberen!

  Heel veel succes en ik ben benieuwd naar wat er allemaal gaat komen!

  Beantwoorden
  • Ja dat weet ik nog! Ik heb nu ook expres een maand gekozen waarin ik denk iets meer tijd te hebben, dus hoop dat het dan gaat lukken. Ik denk ook niet dat ik het altijd zou kunnen, maar zeg nooit nooit, wie weet vind ik het helemaal geweldig haha ;-)

   Beantwoorden

Plaats een reactie