Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

De Life Improvement Tag: wie vulden hem in?


Eind februari introduceerde ik hier op mijn blog de Life Improvement Tag! Een lijst met vragen over wat je doelen zijn, hoe je daaraan werkt en wat jou motiveert. Zo kunnen we elkaar inspireren! Daarom deel ik vandaag dan ook een overzicht van ingevulde Life Improvement Tags.

Ik heb even getwijfeld voordat ik de Life Improvement Tag online zette. Wat als niemand het leuk zou vinden? Niemand hem in wilde vullen? Dat zou wel een beetje jammer zijn, want dat is wel het idee van een tag! Maar ik heb me voor niets zorgen gemaakt, want ik kreeg echt SUPER veel leuke en enthousiaste reacties. Nog héél erg bedankt daarvoor!

Een heleboel leuke bloggers hebben deze tag uiteindelijk ingevuld. Hieronder heb ik ze allemaal in een overzicht gezet. Klik zeker even door, want het is super inspirerend om zo te lezen over de dromen van anderen, maar ook over hoe ze een planning maken, wat hun ochtendritueel is en ga zo maar door! Ook heb ik mijn lijst met te lezen boeken, inspirerende video’s, films en andere leuke dingen weer flink aangevuld. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee!

Iedereen super bedankt voor het invullen, ik vind het zo inspirerend en motiverend om jullie antwoorden te lezen!

Tips en inspiratie uit de tag

Naast dit handige overzicht vind je op mijn blog ook een artikel met tips en inspiratie uit de Life Improvement Tag, vooral gericht op doelen bereiken, plannen, mental breakdowns en lees/kijktips. Hiervoor heb ik allerlei inspirerend en motiverende teksten uit de ingevulde tags gebruikt. Zeker het lezen waard! Klik hier om dit artikel te lezen.

Heb jij de tag ook ingevuld maar sta je er niet tussen? Laat het me weten, dan voeg ik je alsnog toe. En ook als je deze tag later nog invult, laat het mij dan zeker even weten, want dan zet ik je er alsnog bij. Hier vind je de vragen. Zo wordt dit één groot overzicht met life improvement inspiratie!

Lifeimprovementtags3

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. 30 tips voor meer rust in je hoofd!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus de checklist met 30 tips voor meer rust in je hoofd!

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

15 gedachten over “De Life Improvement Tag: wie vulden hem in?”

  1. Wow wat veel mensen hebben hem ingevuld! Echt super leuk om te zien :) Er staan een hoop blogs tussen die ik nog niet ken, dus die ga ik maar eens even bekijken. .

    Beantwoorden
  2. Oh wat grappig dit! Ik volg je sinds kort en heb vlak daarvoor deze tag ook gedaan! Ik wist helemaal niet dat jij die hebt gedacht! Ontzettend leuke tag en heb hem met plezier ingevuld!

    Beantwoorden
  3. Wat leuk dat je een overzicht hebt gemaakt van de bloggers die het hebben ingevuld. Ik kwam je tag tegen bij Deisy en ik ga de andere blogs ook even verkennen! Fijn initiatief :-)

    Beantwoorden

Plaats een reactie