Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Alle 23 verslagen van mijn roadtrip door de VS en Canada


Ik bezocht vorig jaar juli maar liefst acht Amerikaanse steden, legde zo’n 4500 kilometer af met de auto, sliep in 13 hotels en maakte 6713 foto’s. Het was een geweldige ervaring en die kun jij nu een klein beetje meebeleven!

Ik maakte van elke dag een verslag met foto’s en tekst over wat we op die dag deden. De eerste verslagen heb je misschien wel voorbij zien komen als blogs. Ik merkte dat deze op een gegeven moment niet zo goed meer gelezen werden, dus daarom deel ik nu alle verslagen. In één keer! In deze verslagen zit heel heel veel werk, dus pak er een kop thee bij en geniet ervan!

Klik hier om naar het overzicht met de verslagen te gaan!

Je kunt het overzicht ook rechts in het menu vinden, voor als je de verslagen later nog eens wilt bekijken.

Onze route

Ben je benieuwd welke route we hebben afgelegd tijdens onze roadtrip? Hieronder vind je een kaart waarin ik alle plaatsen waar we hebben overnacht heb verwerkt. Zo heb je een idee van de route die we hebben gereden.

Ook een roadtrip maken?

Ik raad het iedereen aan! De Verenigde Staten en Canada zijn hele gave landen en bij uitstek geschikt voor een roadtrip. Je vindt er alles wat je maar wil qua natuur, cultuur, steden en ga zo maar door. De Amerikanen en Canadezen zijn bijna altijd vriendelijk, beide landen zijn shopwalhalla’s en ook fijn: ze spreken er “gewoon” Engels (met uitzondering van het Franstalige deel van Canada).

Overweeg je of ga je ook een roadtrip maken, lees dan zeker mijn 14 onmisbare tips bij een bezoek aan de Verenigde Staten.

Heb je vragen over Amerika of één van de plaatsen waar ik geweest ben? Ask!

Heb je aanvullingen of andere tips omtrent een bezoek aan de VS of Canada of een van de plaatsen waar ik ben geweest? Laat van je horen, alle opmerkingen zijn van harte welkom!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

10 gedachten over “Alle 23 verslagen van mijn roadtrip door de VS en Canada”

  1. Ok. Ok. Ok. Dit is echt zo’n droom van mij. Waarschijnlijk ga ik je (als ik even tijd heb, want ik zou moeten leren op dit moment) stalken en al jouw artikels rond dit onderwerp lezen. :-)

    Beantwoorden
  2. Mag ik even heel erg jaloers zijn? Wat tof dat je rondreis hebt gemaakt in vs/canada. Lijkt mij ook echt heel egr gaaf om een keer te doen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie