Alle 23 verslagen van mijn roadtrip door de VS en Canada

Ik bezocht vorig jaar juli maar liefst acht Amerikaanse steden, legde zo’n 4500 kilometer af met de auto, sliep in 13 hotels en maakte 6713 foto’s. Het was een geweldige ervaring en die kun jij nu een klein beetje meebeleven!

Ik maakte van elke dag een verslag met foto’s en tekst over wat we op die dag deden. De eerste verslagen heb je misschien wel voorbij zien komen als blogs. Ik merkte dat deze op een gegeven moment niet zo goed meer gelezen werden, dus daarom deel ik nu alle verslagen. In één keer! In deze verslagen zit heel heel veel werk, dus pak er een kop thee bij en geniet ervan!

Klik hier om naar het overzicht met de verslagen te gaan!

Je kunt het overzicht ook rechts in het menu vinden, voor als je de verslagen later nog eens wilt bekijken.

Onze route

Ben je benieuwd welke route we hebben afgelegd tijdens onze roadtrip? Hieronder vind je een kaart waarin ik alle plaatsen waar we hebben overnacht heb verwerkt. Zo heb je een idee van de route die we hebben gereden.

Ook een roadtrip maken?

Ik raad het iedereen aan! De Verenigde Staten en Canada zijn hele gave landen en bij uitstek geschikt voor een roadtrip. Je vindt er alles wat je maar wil qua natuur, cultuur, steden en ga zo maar door. De Amerikanen en Canadezen zijn bijna altijd vriendelijk, beide landen zijn shopwalhalla’s en ook fijn: ze spreken er “gewoon” Engels (met uitzondering van het Franstalige deel van Canada).

Overweeg je of ga je ook een roadtrip maken, lees dan zeker mijn 14 onmisbare tips bij een bezoek aan de Verenigde Staten.

Heb je vragen over Amerika of één van de plaatsen waar ik geweest ben? Ask!

Heb je aanvullingen of andere tips omtrent een bezoek aan de VS of Canada of een van de plaatsen waar ik ben geweest? Laat van je horen, alle opmerkingen zijn van harte welkom!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

10 gedachten over “Alle 23 verslagen van mijn roadtrip door de VS en Canada”

  1. Ok. Ok. Ok. Dit is echt zo’n droom van mij. Waarschijnlijk ga ik je (als ik even tijd heb, want ik zou moeten leren op dit moment) stalken en al jouw artikels rond dit onderwerp lezen. :-)

    Beantwoorden
  2. Mag ik even heel erg jaloers zijn? Wat tof dat je rondreis hebt gemaakt in vs/canada. Lijkt mij ook echt heel egr gaaf om een keer te doen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie