Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Citroenpasta met rucola en cherrytomaten


Oh jongens, dit is echt mijn favoriete pasta de laatste tijd. Dit is zo lekker! Heel fris door de citroen, rucola en tomaatjes en toch smeuïg door de kaas. De kip maakt het af! Echt, maak deze pasta, ZO lekker. Het is geïnspireerd op dit recept.

Wat heb je nodig? (voor 2 tot 3 personen)

 • 250g pasta (penne is mijn favoriet)
 • 3 citroenen
 • 75g rucola
 • 500g cherrytomaten
 • 200g kip
 • 100g van je favoriete geraspte kaas
 • Olijfolie
 • Peper

Wat ga je doen?

 1. Rasp de schil van één citroen en pers 2 citroenen uit.
 2. Snij de kip in stukjes en bak in een pan.
 3. Kook ondertussen de pasta.
 4. Begin dan met de saus: meng 4 eetlepels olijfolie met het citroensap en de zest in een pannetje op laag vuur. Voeg steeds een beetje van de geraspte kaas toe. Zodra de kaas gesmolten is, kun je weer nieuwe kaas toevoegen.
 5. Snij nu de cherrytomaatjes doormidden.
 6. Als de kip en de pasta gaar zijn en je saus klaar, meng deze dan in een grote pan of schaal. Klaar is je pasta!
 7. Serveer de pasta met de rucola en cherrytomaatjes. Smakelijk!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

5 gedachten over “Citroenpasta met rucola en cherrytomaten”

 1. Dit ziet er echt heerlijk uit Linda. Ik heb laatst een ander soort citroenpasta gemaakt, ook erg lekker. De volgende keer maak ik deze.

  Beantwoorden

Plaats een reactie