Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Cadeau-inspiratie voor Sinterklaas en Kerstmis


De sinterklaastijd is nu echt in volle gang! En bij ons thuis staat dat gelijk aan een tijd van lijstjes maken met wat je wil en iets leuks voor een ander kopen. Misschien doe jij dat wel met kerst. Maar wat zet je in hemelsnaam op dat lijstje? Ik geef je cadeau-inspiratie!

Woonaccessoires

Kan jouw kamer (of huis) niet weer eens een nieuwe upgrade gebruiken? Speur de websites van Hema, Xenos, Ikea of jouw favoriete interieurwinkel af en kijk of je voor een prikkie wat leuks ziet staan dat bij jouw spulletjes past. Op je lijstje ermee!

Boeken

Iets wat ik graag voor Sinterklaas vraag en waarvan er dit jaar ook heel veel op mijn lijstje staan: boeken! Ik wil graag meer gaan lezen en iets om te lezen is daarvoor redelijk essentieel. Het hangt natuurlijk een beetje af van het afgesproken budget of en welke boeken je kunt vragen, maar de meeste boeken scoor je voor tussen de 10 en 25 euro. Een aantal aanraders die ik op mijn blog besprak: The Happiness Project, Power food (x2!) of Brunette Ambition.

Handige dingen

Misschien niet leuk, maar wel heel handig: dingen vragen die je sowieso nodig hebt of van plan bent om te kopen. Wat dacht je van een agenda voor volgend jaar, je favoriete verzorgingsproducten, een make-upproduct dat je al heel lang wilt gaan kopen of iets handigs voor in de keuken. Of misschien een setje markeerstiften, een oudejaarslot of het tijdschrift dat je altijd koopt?

Organizers

Ben jij schuldig aan het volstoppen van je kasten en lades totdat er niets meer bij past en kun je vervolgens nooit vinden wat waar ligt? Naast dat je dan nodig eens moet opruimen, kun je ook spulletjes vragen die je daarbij een handje helpen: ladeverdelers, mappen om papieren in te bewaren of opbergdozen… Maak een rondje door de virtuele Ikea en je komt genoeg handige dingen tegen. En krijg je ze nog ook? Dan is dat mooi een extra teken dat je echt een keer aan de slag moet…

Accessoires

… kun je nooit genoeg hebben! Wat dacht je van een clutch, een telefoonhoesje, een armbandje, een sjaal of een paar handschoenen? Speur je favoriete websites af, kijk wat de winkels bij jou in de buurt in hun collectie hebben of laat je verrassen!

Dingen die je niet voor jezelf zou kopen

Die hele lekkere geurkaars, dat dure badschuim, die ene make-upkwast, het hele dure notitieboek… Iedereen wil wel iets wat je toch niet zo snel voor jezelf zou kopen. Sinterklaas to the rescue, want als iemand anders het voor je koopt hoef je het zelf in ieder geval niet af te rekenen.

Cadeau-inspiratie voor Sinterklaas en Kerstmis

Letterverlichting (Hema, verlichting op afbeelding niet meer te koop, bekijk het alternatief!) – Geweven sjaal (H&M, €19,99) – Moleskine agenda (Fonq, prijs afhankelijk van soort)Under a fig tree geurstokjes (Rituals, €24,50, er zijn ook kleinere/goedkopere versies)Knagglig houten kist (Ikea, €6,99)Power food van Rens Kroes (Bol.com, €19,99)

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

(Deze blogpost bevat affiliate links, lees hier meer)

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. 101 mogelijke doelen)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een download met daarin 101 mogelijke doelen die je kunt stellen!

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

11 gedachten over “Cadeau-inspiratie voor Sinterklaas en Kerstmis”

 1. Leuke inspiratie! The happiness project heb ik besteld voor mijn vriend. Ben benieuwd. Ik zelf heb vooral veel dingen die ik niet voor mezelf zou kopen maar ook interieur accessoires op mijn lijstje staan.

  Beantwoorden
 2. Het wordt ook echt steeds moeilijk om cadeautjes te bedenken. Dus dit is gewenste inspiratie :) als zou ik zelf niet zo snel om nuttige dingen vragen. Momenteel zou ik eerder gaan voor interieur producten en een theepot.

  Beantwoorden
  • Ja dat vind ik ook! Dat kan ik me voorstellen, het is ook maar net wat je “gewend” bent en wat de mensen om je heen vragen denk ik. Ik doe het soms wel maar heb ook grenzen, haha ;-)

   Beantwoorden
 3. Leuk! Op mijn verlanglijstje staan inderdaad altijd geurstokjes van rituals, of een geurkaars. Notitie boekjes ben ik gek op! En chocoladeletters zijn altijd welkom :)

  Beantwoorden

Plaats een reactie