Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Welkom op het nieuwe Streets Ahead!


Whaaa, we zijn live! Als je dit leest wil ik je héél erg welkom heten op het geheel vernieuwde Streets Ahead. In deze blogpost ga ik je vertellen wat er allemaal veranderd is en gaat veranderen, en waarom. Daar gaan we!

Een stukje geschiedenis

Toen ik een paar jaar terug met Streets Ahead begon had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik wist niet wat ik leuk vond om over te schrijven en ging maar gewoon aan de slag. Ik schreef veel korte stukken over reizen, sporten, gezond eten en andere dingen die me op dat moment interesseerden. Na verloop van tijd veranderde dat steeds meer in onderwerpen als doelen stellen, persoonlijke ontwikkeling en productiviteit. Dat vond ik leuk en daarmee had ik het idee een steentje bij te kunnen dragen, om anderen te kunnen helpen.

Maar de afgelopen tijd kon ik steeds minder mijn ei kwijt. Ik heb honderden ideeën, die ik nog steeds leuk en interessant vind, maar over de uitwerking was ik vaak niet tevreden. Ik vond stukken niet leuk genoeg, niet origineel of niet praktisch. (Ja, ik ben graag kritisch.) En hoewel ik waarschijnlijk als perfectionist nooit 100% tevreden ga zijn, was er wat mij betreft wel verbetering mogelijk. Als je niet staat achter wat je schrijft moet je iets veranderen!

Dus toen ben ik gaan nadenken over wat ik dan precies wilde veranderen om er wél iets van te maken waar ik tevreden mee ben. Iets wat meer mij eigen is, waar ik zelf helemaal achter kan staan. En ik ben eruit. Dit is wat ik ga veranderen om mijn blog meer “mij” te maken, maar ook om jou (hopelijk) nog beter te kunnen helpen!

Streets Ahead gaat over over productiviteit

Dat had je misschien al gezien aan het logo ;-). De belangrijkste verandering is dat ik me nog meer ga focussen op productiviteit. Lijstjes maken, productief aan de slag gaan en zoveel mogelijk doen in zo min mogelijk tijd, doelen bereiken… dat is waar ik graag over schrijf en wat ik interessant vind. Dat wordt dus de focus. Daardoor ga ik minder schrijven over andere onderwerpen, zoals het ontdekken van wie je bent, carrièretips, reizen… Het verdwijnt niet, maar het wordt wel minder. Over gezond leven wil ik trouwens wel vaker blijven schrijven. Niet omdat ik daar nu per se heel veel van weet, maar omdat dit wat mij betreft alles te maken heeft met productiviteit. Ik heb namelijk een stuk minder energie en focus na het eten van twee donuts dan na het drinken van een groene smoothie, en jij?

Er komt minder vaak iets online

Laat ik dan nu maar meteen het “slechte” nieuws erin knallen: er komt minder vaak iets online. Ik vind het super leuk om vaak blogposts te delen, maar dit kost veel tijd. Ideeën uitwerken, schrijven, een foto maken en ga zo maar door. En dat gaat dan ten koste van hoe uitgebreid ik ideeën uitwerk. Als ik nu een blogpost na een tijd teruglees, vind ik dat het beter had gekund. En dat is zonde! Dat wil ik gaan voorkomen vanaf nu.

Daarom zal er 1 of 2 keer per week een blogpost online komen. Daarnaast blijft het week report, en dat wil ik meer gaan uitbreiden met korte nieuwtjes en mini blogposts/tips die ik niet kwijt kan in zo’n uitgebreide post. Maar ook hierbij geldt: vind ik het nog niet leuk genoeg, dan komt het niet online. Of in ieder geval: een weekje later :-).

Er komen uitgebreidere blogposts online

Minder blogposts betekent wél: meer uitgebreide blogposts. De laatste tijd schrijf ik al wat langere stukken dan eerst en dit wil ik erin houden. Je moet er dus even de tijd voor nemen, maar hier krijg je wel alle ins en outs van het onderwerp voor terug. En zo haal je er hopelijk veel informatie uit. Geen zorgen, ik ga mijn best doen om het lekker leesbaar te houden door foto’s, quotes en handige lijstjes.

Voorbeelden van redelijk uitgebreide blogposts die al online staan, zijn bijvoorbeeld:

Ik ga (nog meer) aan de slag met extra’s

Wat me naast het schrijven van blogposts de laatste tijd ook heel erg interesseert zijn alle extra mogelijkheden die er zijn. Ik was hier al mee aan het experimenteren en daar wil ik zeker mee doorgaan.

Ik heb het bijvoorbeeld over de freebies die je bij verschillende blogposts zag, zoals die over het bullet journal, de blog workflow en het worksheet om affirmaties op te stellen. Dat vind ik erg leuk om toe te voegen en het maakt (wat mij betreft) de blogpost nog nuttiger.

Daarnaast stuur ik sinds een tijdje regelmatig een mail naar iedereen die zich daarvoor inschrijft. Dit kan rechts in de zijbalk of onder de blogpost. Dat vind ik superleuk want zo’n mail voelt veel persoonlijker dan een blogpost. Die is toch voor altijd en voor iedereen beschikbaar, terwijl je een mail eenmalig stuurt naar een select groepje. Ook schrijf ik ze vaak vlak voordat ik ze stuur, wat het nog persoonlijker maakt. Waar ik dan over schrijf? Sowieso ben je via mail op de hoogte als er een extraatje bij een blogpost zit (een freebie), maar daarnaast deel ik andere handige tips en blijf je op de hoogte van wat mij interesseert en wat er op dit moment speelt. Een soort “backstage”!

Download 50 productiviteit hacks

Tot slot introduceer ik meteen nog iets extra’s wat ik zelf héél leuk vind: ik heb voor jou maar liefst 50 productiviteit hacks op een rijtje gezet! Dit zijn vijftig handige tips om te zorgen dat je nog productiever met je tijd om kan gaan. Doordat het er zo veel zijn (met in totaal meer dan 4000 woorden uitleg!), móet er wel iets bij zitten wat jou gaat helpen. Meld je aan voor mijn e-maillijst en je ontvangt alle tips zo in je mailbox!

Edit: de 50 productiviteit hacks zijn op dit moment helaas niet beschikbaar :-( Houd Streets Ahead in de gaten voor nieuwe, handige downloads!

Nu wil ik natuurlijk héél graag weten: wat vind je van alle veranderingen? Heb je nog vragen, tips of andere opmerkingen? Let me know, ik ben zo benieuwd!! Fijn weekend!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

37 gedachten over “Welkom op het nieuwe Streets Ahead!”

 1. Ah ziet er heel goed uit allemaal! Ik volg je site al een hele tijd, maar moet zeggen dat ik hem kwalitatief de laatste tijd echt veel beter vind worden. Zeker wel een van de blogs die ik het liefst lees, ga zo door! :-)

  Beantwoorden
 2. Je blog ziet er heel goed uit! Ik lees je blog nog niet zo heel lang maar ik vind je artikelen altijd wel super goed en inspirerend. Als student zijnde steek ik er ook nog eens wat van op!
  Ik heb me zo’n 2 weken geleden ingeschreven voor je mail zodat ik op de hoogte blijf, alleen ik heb nog geen mail gekregen net die 50 tips. Moet die mail nog verstuurd worden?

  Beantwoorden
  • Ah wat leuk om te horen!! En dat van die mail lijkt me niet goed… Ik heb het namelijk al wel verstuurd! Ik heb het even gecheckt en ik zie je ook gewoon op de lijst staan. Misschien is ‘ie in je spam terecht gekomen? Let me know anders stuur ik de mail opnieuw naar je!

   Beantwoorden
 3. Ik kon het al lezen in je vorige mails (complimenten daarvoor trouwens: ik vind ze erg leuk en persoonlijk en een goede toevoeging van je blog), dus ik zat er al op te wachten. Ik persoonlijk heb echt heel veel aan jouw posts, dankjewel daarvoor. Dankzij jou raak ik geïnspireerd en wil ik mezelf blijven ontwikkelen. Ga zo door! Liefs

  Beantwoorden
 4. Wow Linda het ziet er echt top uit! Je hebt alles prachtig uitgewerkt, heel professioneel en strak! Heb er ook bewondering voor hoe goed je je menu-items hebt weten te definiëren, mij lukt dat nog altijd niet waardoor ik eigenlijk nog steeds niet blij ben met mijn menu-indeling. Toevallig tips? :’] Maar anyways, je mag echt wel trots op jezelf met deze nieuwe website!

  Beantwoorden
  • Ah dankjewel!! Bedoel je de categorieën? Ik vind dat ook lastig hoor. Vind vaak dat iets of in meerdere categorieën past of nergens eigenlijk echt bijvoorbeeld! Maar heb laatst wel voor mezelf alle onderwerpen waar ik over schrijf opgeschreven (laaange lijst), en die toen steeds verder gegroepeerd tot een acceptabel aantal. En toen had ik dus categorieën met onderwerpen die erbij hoorden, en op basis daarvan heb ik sommige posts verplaatst! Misschien heb je er iets aan ;-)

   Beantwoorden
 5. Wat ontzettend goed Linda dat je voor jezelf zo goed hebt gedefinieerd welke kant je op wilt en wat jij graag leest. Ik weet als geen ander wat voor heerlijk gevoel dat kan zijn en weet zeker dat het je blog dan ook meer dan ten goede zal komen. Ik lees je blog heel graag en weet zeker dat dit niet gaat veranderen. Je bent supergoed bezig en weet eker dat je ook hier weer een succes van gaat maken

  Beantwoorden
 6. Het ziet er echt heel mooi uit Linda! Ook tof dat je zo goed weet wat je wilt én (vooral) dat je veranderingen pas doorvoert als je er echt helemaal achter staat. Daar kan ik nog wat van leren, haha. Succes! Ik blijf je sowieso volgen. :)

  Beantwoorden
 7. Wat goed dat je voor jezelf alleen al zo’n duidelijk beeld hebt van wat je wil. Kan ik (vooral op bloggebied, ik vind alles zo leuk) ook nog iets van leren haha! Ik was al fan van je site, maar je nieuwe richting klinkt heel goed. Ik weet zeker dat het een succes wordt! Ik heb me alvast ingeschreven voor de mails :) Keep it up!

  Beantwoorden
 8. Hoera! Gefeliciteerd :) WAAAUUUWW ik ben zo mega fan! Heel tof en heel herkenbaar ook dat proces. Ik ben zo benieuwd naar alles wat nog komen gaat. Echt, heeeeeeeeeel mega leuk!

  Beantwoorden
  • Oeh, nog wel een vraag! Je schrijft in de ‘we’ vorm. Komt er iemand bij? Ga je samenwerken? Of voelt het gewoon als een team of hoor ik er stiekem als lezer ook bij? :)

   Beantwoorden
  • Jeeej super leuk om te horen!! Zo leuk jouw enthousiasme :-)! En dat “we” is meer per ongeluk haha, daar zit eerlijk gezegd niet echt een gedachte achter. Misschien omdat het allerlei veranderingen tegelijkertijd zijn ;-)!

   Beantwoorden
 9. IK ben je nog niet zo lang aan het volgen, maar vind je blog helemaal leuk. Ik vind verandering altijd leuk en ben erg benieuwd! je site ziet er ook heel mooi uit, dus ik denk dat het helemaal goed komt. Altijd als je dicht bij jezelf bent werkt dat toch door in je posts en maakt het nog persoonlijker. Dus kom maar op met de nieuwtjes! :)

  Beantwoorden
 10. Het viel me inderdaad op dat er de laatste tijd wat meer langere blogposts online kwamen en dat vind ik eigenlijk alleen maar leuk! Met die blogposts met vijf tips voor x en verder niet veel uitleg kan ik eigenlijk niet zo veel omdat je zo niet echt wordt gemotiveerd om echt actie te ondernemen. En als dat betekent dat er minder blogposts online komen vind ik dat totaal niet erg!

  Leuk dat je ervoor hebt gekozen om je wat meer te verdiepen in één onderwerp waar je echt geïnteresseerd in bent! Ik hoop dat deze focus je gaat helpen om je blog nóg verder te verbeteren en ik ben benieuwd naar je blogposts. Veel succes met je vernieuwde blog!

  Beantwoorden
  • Hihi ja jij bent ook wel van de lange berichten hè ;-). En je zegt inderdaad precies wat ik ook dacht (alleen dan niet zo bewust), inderdaad die tips zijn heel leuk maar vaak niet zo praktisch en meteen toe te passen. Ik hoop dat dat nu beter wordt! En dankjewel!!

   Beantwoorden
 11. Jouw blog blijft by far één van mijn favorieten, dus of je nu meer of minder gaat schrijven: ik blijf een vaste stalker. ;-) Ook jouw extra’s in de e-mail lees ik met veel plezier. Ik ben héél benieuwd naar al jouw toekomstige artikelen. Veel succes en natuurlijk plezier met de uitwerking van dit topidee! :-)

  Beantwoorden
 12. Hoi Linda, wat ziet het er mooi en strak uit! Past goed bij je blog en persoonlijkheid, denk ik ;-) En dat proces is zo herkenbaar (en lastig!), knap dat je het zo hebt uitgestippeld voor jezelf. Jammer dat er minder content online komt, maar zeker begrijpelijk. Ik heb me aangemeld voor je e-mails, ben heel benieuwd! :-) Veel succes!

  Beantwoorden
 13. Wat ontzettend leuk! Ik merk dat ik zelf ook steeds meer deze richting op ga! Ik ben benieuwd wat het je allemaal gaat brengen! Aan mij heb j in ieder geval een trouwe fan!

  Beantwoorden
 14. Hey Linda!
  Wat goed zeg, dat je hier zo over na bent gaan denken :). Gaan denken over wat jij nou echt wil en wat er voor kan zorgen dat je er weer meer zin in hebt! Je blog ziet er heel mooi uit :) en ik vind het leuk om te lezen dat je het zo hebt veranderd dat het beter bij je past en dat je je er goed bij voelt wat er voortaan online gaat komen!
  Veel plezier met je nieuwe blog & liefs!

  Beantwoorden

Plaats een reactie