Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Nieuw! Volg de online training Rust in je hoofd


Is het regelmatig veel drukker in je hoofd dan je zou willen? Wil je dat héél graag veranderen, maar lukt dat tot nu toe niet goed? Dan is er nu een online training (in de voorverkoop!) die jou op het lijf geschreven is: de online training Rust in je hoofd!

WAAROM IK NIET ZONDER RUST IN MIJN HOOFD KAN

1) Ik kan me snel druk maken

Laat ik beginnen met een kleine opbiechting. Ik ben iemand die zich héél snel druk kan maken. Die enorm kan tobben, twijfelen, malen, piekeren en noem het maar op…

2) Ik wil altijd alles verbeteren

Ik ben ook iemand die overal kansen en mogelijkheden in ziet. Die altijd alles wil verbeteren. Die nieuwsgierig is en alles wil uitproberen (want misschien heb ik er wel wat aan!!).

Dat heeft voordelen… maar ook nadelen

En die twee dingen maken mij doordacht en ambitieus en daar ben ik trots op. Maar ze zorgen er ook voor dat het een enooorme chaos in mijn hoofd wordt als ik niet oplet.

Want ik kan ook heel goed eindeloos blijven nadenken en tobben, en steeds maar weer andere dingen proberen omdat het ‘niet goed genoeg’ is. Maar dat werkt niet goed merkte ik een paar jaar terug.

Drukte in mijn hoofd zorgde ervoor dat ik me niet goed kon focussen op wat ik NU aan het doen was, dat ik dingen ging vergeten, en dat ik me onrustig en gestrest voelde.

Is dat herkenbaar voor jou?

Dan is de online training Rust in je hoofd op jouw lijf geschreven. Lees op de pagina meer over hoe ik het ben gaan veranderen, hoe mijn dagen nu verlopen, én wat je allemaal kunt verwachten van de training:

 

Heb je vragen over de online training Rust in je hoofd? Laat dan een reactie hieronder achter of neem persoonlijk contact met mij op!

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. 30 tips voor meer rust in je hoofd!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus de checklist met 30 tips voor meer rust in je hoofd!

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

Plaats een reactie