Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Nieuw! Volg de online cursus Gáán voor je doelen


Nu online! Mijn online cursus Gáán voor je doelen. Mijn doelen-methode om te ontdekken wat je wilt, daarvoor haalbare doelen te stellen die je écht graag wilt bereiken, én eraan te blijven werken om ze te behalen. Benieuwd of het iets voor jou is?

WIL JIJ DOELEN STELLEN, MAAR…

Weet je niet goed wat je wilt?

Misschien stel je wel eens doelen, maar krijg je jezelf nooit zo ver om eraan te gaan werken. Omdat je ze nou eigenlijk ook weer niet zó graag wilde behalen. Want je weet eigenlijk helemaal niet zo goed wat je nou écht graag wilt, waar je hart écht sneller van gaat kloppen en waar je zweethanden van enthousiasme van krijgt.

Durf je niet groot te dromen?

Verder dan een paar weken of maanden kijk je eigenlijk nooit vooruit. Je “ziet wel hoe het loopt”. Immers heb je geen magische toverstok die de toekomst kan voorspellen, toch?! Maar je merkt ook dat je daardoor jezelf niet zo snel ontwikkelt en niet zo veel toffe dingen doet als je zou willen in je leven…

… Of droom je juist te groot?

Het tegenovergestelde kan ook. Je wilt graag héél veel, héél groot en als het even kan allemaal tegelijk. Maar je stort mentaal al in bij het idee dat je eraan moet gaan werken want je ziet totáál niet voor je dat het ooit haalbaar is. En dus doe je maar helemaal niets.

Lukt het niet om het concreet te maken?

Je weet wel on-ge-veer waar je naartoe wilt, als iemand je daarnaar vraagt. Maar je hebt het nog nooit op papier gezet, laat staan nagedacht over het concreet maken. Of je hebt wel een poging gedaan maar loopt er steeds op vast. Want in welke periode? Hoe maak je het meetbaar? Wil je het eigenlijk wel specifiek maken of juist breed houden? Is het überhaupt wel een doel, en niet gewoon een taak?

Ga je er niet mee aan de slag?

Áls je al een idee hebt voor een doel, dan begin je niet vaak met er ook echt aan werken. Je maakt wel een plan, maar denkt dat tot in de puntjes uit waardoor NIKS gaat zoals je had gedacht. Of je maakt geen plan en dus weet je niet eens waar je zou moeten beginnen.

Val je terug in oude patronen en stop je met eraan werken?

Doelen, nieuwe gewoontes, goede voornemens, verandering… allemaal leuk en aardig, maar het werkt gewoon niet voor jou. Uiteindelijk val je altijd weer terug in je oude patronen en je weet niet hoe je uit die val moet komen. Het voelt alsof je constant terug naar “Start” gestuurd wordt in je eigen bordspel. Hoe verander je nou echt?!

Herkenbaar? Dan is de online cursus Gáán voor je doelen iets voor jou!

Lees op de pagina meer over wat je kunt verwachten, wanneer het wel of niet voor je is en wat de cursus je kan gaan opleveren.

 

Heb je vragen over de online cursus Gáán voor je doelen? Laat dan een reactie hieronder achter of neem persoonlijk contact met mij op!

 

Met een SMART doel heb je duidelijk en helder op papier staan wat je wilt bereiken; je hebt een handvat om mee aan de slag te gaan. In dit artikel neem ik je stap voor stap mee bij het stellen van een SMART doel. Ook kun je onderaan gratis een werkblad downloaden om aan de slag te gaan!

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het werkblad SMART doelen stellen

Wil jij aan de slag met een doel stellen dat je ook écht gaat behalen? Meld je aan voor mijn e-mails en ontvang daarbij gratis toegang tot het werkblad SMART doelen stellen!

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

Plaats een reactie