Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Muziek waar je blij van wordt


Soms ben je in de meest blije bui en kun je muziek gebruiken die daar perfect bij past. En soms ben je in een minder blije bui en kun je muziek gebruiken die je een beetje opvrolijkt. Precies daarvoor is deze afspeellijst!

Als je me vraagt wat mijn muzieksmaak is dan kan ik misschien nog het beste antwoorden met “ik heb niet echt een muzieksmaak”. Ik ben alles behalve muzikaal en muziekgenres interesseren me niet. Wat ik luister is dus een combinatie van wat je overal hoort (top 40) en wat ik ooit ergens heb gehoord en is blijven hangen.

Ondanks dat hoop ik dat je blij maak met dit bij elkaar geraapt zootje happy muziek. Enjoy & fijn weekend alvast!

 

 

Welk liedje vrolijkt jou op?

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. 101 mogelijke doelen)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een download met daarin 101 mogelijke doelen die je kunt stellen!

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

13 gedachten over “Muziek waar je blij van wordt”

  1. Cheerleader en Plage zijn zulke fijne nummers! Ik ben op dit moment verslaafd aan het nummer “One Last Time” van Ariana Grande :). En muziek van MJ vrolijkt mij sowieso altijd op.

    Beantwoorden

Plaats een reactie