Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Tijd voor een update


Het is een héle tijd geleden dat ik hier op de blog echt iets over mezelf heb geschreven. En dat is voor een deel bewust, immers ligt de focus van mijn blog niet op mij, maar op jou helpen met productiviteit. Nu het echter midden in de zomer is en we massaal vrij zijn en op vakantie gaan (en je dan vooral niet wilt denken aan productiviteit waarschijnlijk), leek het me een mooi moment om jou te updaten over mijzelf en de blog.

Persoonlijke update

Het gaat goed met mij! Ik ben happy en zit goed in mijn vel. Ik heb mijn gedachten voor mijn gevoel goed op een rijtje en ontwikkel steeds verder een fijn dagelijks ritme. Enige waar ik nog aan werk is dat ik soms iets te veel wil. Ik moet tegen mezelf leren zeggen: nee, het is goed zo. Maar stilzitten vind ik al jaren lastig ;-).

Werk

Vorig jaar vertelde ik in een blog dat ik was gestart met een full time baan. Daar begon ik op 1 augustus en werk ik nu nog steeds met veel plezier. Alweer bijna een jaar dus! In dat jaar heb ik ontzettend veel geleerd en ontzettend veel mooie dingen mee mogen maken, en daar ben ik heel dankbaar voor.

Bloggen

Een full time baan betekent natuurlijk dat ik een groot deel van mijn tijd daar besteed, maar ik heb nog steeds veel te veel andere hobby’s. Zo is het me in het afgelopen jaar meestal gelukt om ongeveer elke week een nieuw artikel hier op Streets Ahead te publiceren. Daarnaast maakte ik gratis documenten voor jullie om te downloaden en ben ik ook weer fanatiek bezig met tips sturen via de mail.

Hardlopen

Als je me al wat langer volgt, weet je misschien wel dat ik fanatiek hardloop in mijn vrije tijd. Vorig jaar al was mijn doel om een halve marathon te gaan lopen. Dat lukte toen niet, en dit jaar kreeg ik helaas (weer) een knieblessure. Mijn knieën staan licht naar binnen, waardoor er snel frictie ontstaat. Dat betekent nu dagelijks oefeningen doen en heel langzaam opbouwen. Daarnaast ben ik weer gestart met krachttraining doen bij de sportschool, omdat met name sterkere beenspieren mijn klachten kunnen verminderen/voorkomen. Maar nog altijd hoop ik stiekem dit jaar toch richting die 21 kilometer te gaan…

Terug naar New York

Wat je ook weet als je mijn blog al langer volgt, is dat ik vorig jaar een maand in mijn eentje in New York City ben geweest. Na mijn afstuderen maakte ik deze lang gekoesterde droom waar en had ik de tijd van mijn leven. New York is veruit mijn favoriete stad en elke keer als ik foto’s zie krijg ik heimwee. En ik heb heel leuk nieuws over New York!! Ik ga namelijk terug! En dit keer niet alleen, in november ga ik 8 dagen met mijn vriend naar de stad die nooit slaapt. Ik kijk er enorm naar uit om hem de stad te laten zien en ben razend benieuwd wat hij ervan vindt.

Ik denk dat er tegen die tijd nog wel wat artikelen over New York online zullen komen. Voor nu: is er iets wat jij graag wilt lezen over New York of heb je tips voor mij, laat het even weten in de reacties! En dan met name m.b.t. nieuwe dingen van de afgelopen 1,5 jaar en tips voor leuke eettentjes bijvoorbeeld, want ik weet al aardig wat natuurlijk :-).

Blog update

Ik wilde je ook even bijpraten over het hoe en wat van mijn blog. Je kan natuurlijk zien dat er ongeveer wekelijks een nieuw artikel online komt, maar achter de schermen gebeurt er nog veel meer!

Mail

Ik heb weer nieuw leven gebracht in mijn e-mails. Elke twee weken stuur ik iedereen op de lijst een handige of inspirerende productiviteitstip. Zie het als een praktische mini blog: iets kleins waar je meteen mee aan de slag kunt of waar je over na kunt denken. Inmiddels ontvangen ruim 800 mensen deze e-mails! Hoe cool is dat?! Ontvang jij ze nog niet, kun je je aanmelden door je in te schrijven voor de gratis download onderaan dit artikel.

Pinterest

Daarnaast ben ik de laatste tijd weer erg actief op Pinterest! Je kunt me hier volgen om alle nieuwe pins voorbij te zien komen. En je kunt natuurlijk ook alleen je favoriete borden uitkiezen om te volgen :-).

Nieuwe koers?

En tot slot wil ik deze zomer na gaan denken over de koers van mijn blog en waar ik naartoe wil. Ik werk graag met een doel en op mijn blog maak ik daar geen uitzondering van. Ik weet nog niet precies wat hier uit gaat komen, maar als ik meer weet dan hoor je het! Mocht jij zelf een bepaald beeld hebben bij Streets Ahead of mis je iets op de blog of wat dan ook, laat het dan zeker even achter in een reactie. Daar ben ik namelijk erg benieuwd naar én kan ik goed als inspiratie gebruiken!

Zomerschema

Omdat het voor mij ook zomer is, en ik verwacht dat je in de vakantietijd niet per se veel behoefte hebt aan allerlei productiviteitstips (en als dat wel het geval is, staat er al héél veel info online op mijn blog), ga ik de komende weken een beetje een zomerschema aanhouden. In plaats van elke week, komt er ongeveer eens per anderhalve week een nieuw artikel online, namelijk elke 10 dagen. Zo heb ik iets meer rust, want één van mijn andere hobby’s neemt voornamelijk in de zomer veel tijd in beslag :-).

Vaker doen?!

Ik wil dit artikel afsluiten met nog één laatste vraag aan jou: wat vind je van zo’n update? Zou je dit vaker willen lezen? Ik zit er zelf aan te denken om dit bijvoorbeeld één keer in het kwartaal te doen. Zo weet je een beetje wat er speelt bij mij en achter de schermen van de blog!

Wat vind jij: vaker doen of niet? En hoe is het met jou?

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

8 gedachten over “Tijd voor een update”

 1. Aaah, wat heerlijk dat je teruggaat naar New York! Ik zou ook zo graag nog eens gaan en heb het er onlangs met mijn vriend erover gehad om óók nog eens samen (terug) te gaan. Alleen is in verband met de verhuizing voorlopig nog geen datum geprikt, maar: ik ben ZO blij voor jullie!

  Beantwoorden
  • Ja lijkt me zo leuk om hem alles te laten zien, dat heb jij vast precies hetzelfde ;-). Maar logisch inderdaad dat de verhuizing nu even voorgaat (wij gaan ook deels juist nu omdat we daar nu nog niet mee zitten :-) ). Wie weet als je helemaal gesetteld bent!

   Beantwoorden
 2. Wat leuk om eens iets persoonlijks op je blog te lezen, naast alle (overigens ook geweldige!) productiviteitstips. Wat fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt op je werk en supergaaf dat je teruggaat naar New York. Ik ben er twee keer een week geweest en zit ook nu alweer te dromen over een derde bezoekje :) Geniet van je zomer! En ik ben nu al benieuwd naar al je nieuwe blogplannen!

  Beantwoorden
  • Jeej, leuk dat je enthousiast bent! Dat is goed om te horen :-). Ja New York is geweldig hè! Als je eenmaal geweest bent wil je terug, hoor ik ook van zó veel mensen. Dankjewel en jij ook een hele fijne zomer!

   Beantwoorden
 3. Hoi! Ik vind het altijd leuk om meer te lezen over degene ‘achter de blog’, dus ik ben zeker voor meer van dit soort artikelen. :) Een keer per kwartaal klinkt goed!
  Liefs, Rozemarijn

  Beantwoorden
  • Hi Rozemarijn, bedankt voor je reactie en leuk dat je enthousiast bent!! Ik denk dat ik de update alvast maar op de planning ga zetten voor oktober ongeveer :-)

   Beantwoorden

Plaats een reactie