Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Tijd voor een update #2


Ola! Eind juli plaatste ik een meer persoonlijk artikel online en vroeg jullie of jullie dit vaker zouden willen lezen. Een beetje achter de schermen bij mij en mijn blog. En daar was wel vraag naar, dus daarom volgt vandaag deel twee! Ik geef jullie weer een beetje een kijkje in wat er op dit moment zoal speelt.

Persoonlijke update

Het is de afgelopen tijd wat stiller dan normaal geweest op de blog. Dat kwam deels omdat ik achter de schermen bezig was, maar deels ook omdat er privé even wat dingen tussendoor kwamen die veel tijd opeisten en voorrang kregen op mijn blog. Geen zorgen, alles gaat goed en ik hoop vanaf nu ook weer wel gewoon om je één keer in de week een update te kunnen bezorgen :-). Ik was mijn blog zeker niet vergeten, alleen nieuwe artikelen maken stond op een lager pitje en de voorraad was op.

Werk

Op mijn werk gaat alles super goed en – het wordt een beetje eentonig – ik heb het er nog steeds heel erg naar mijn zin. Ik werk bij een online marketing bureau waar ik vorig jaar augustus gestart ben. Er hebben de afgelopen tijd wat veranderingen plaatsgevonden binnen het bedrijf, wat voor drukte zorgde maar waardoor ik eigenlijk nog veel meer leer dan ik al deed. En dat zie ik als iets heel positiefs!

Planmethode

Naar aanleiding van het boek Zo word je een Productiviteits Ninja en het volledig in gebruik nemen van de superhandige app Todoist, ben ik de afgelopen weken ook bezig geweest met mijn planmethode op de schop gooien. Het is nog work in progress, maar in de blogposts van de komende weken zal ik meer delen over de Productiviteits Ninja methode, Todoist, wat ik gebruik en hoe ik nu plan. Wordt vervolgd dus!

Hardlopen

Groen van jaloezie heb ik vorige week alle berichten gezien over de New York Marathon. Want hè, New York is toch wel een beetje ‘mijn’ stad en als hardloper is de marathon daar lopen toch wel een niet zo stiekem ultiem doel. Helaas gaat het verre van goed met hardlopen. Ik struggle nog steeds met de knieblessure die dit voorjaar weer op kwam zetten. Het is de afgelopen maanden eigenlijk allesbehalve beter geworden, dus eind deze maand ga ik bij de fysio starten met een nieuw plan. Een flinke afstand lopen kan ik voor dit jaar wel vergeten, maar hopelijk kom ik er volgend jaar toch echt weer bovenop!

Kroatië

Afgelopen zomer ben ik naar het mooie Kroatië geweest, maar daar heb ik volgens mij nog maar weinig over gedeeld op de blog. We verbleven vlakbij het oude stadje Trogir, waar ook de foto bovenaan dit artikel is genomen. Tijdens de week in Kroatië bezochten we het nationale park Krka en de Plitvice meren, en de steden Šibenik, Primošten, Zadar en Trogir. Eventueel kan ik daar nog wel een keer een foto-impressie / verslag van delen als jullie dat leuk vinden? Een beetje net zoals ik vorig jaar had gedaan van Noordwest-Amerika. Laat maar weten :-)!

 

 

Blog update

Qua blogposts kwam er de afgelopen tijd niet veel nieuws online (lees: de vorige blogpost is van een maand geleden), maar er echt helemaal niet mee bezig zijn, dat gebeurt eigenlijk nooit.

Een mooie opdracht

Waar ik ten eerste op dit moment druk mee bezig ben, is het voorbereiden van een hele toffe opdracht die ik voor mijn blog mag doen. Het kost aardig wat tijd (zeker gezien ik de hele week werk) en het is nu dus nog voorbereiding, maar hopelijk vertel ik jullie er volgende maand meer over. Ik ben in ieder geval heel enthousiast!

Pinterest

De afbeeldingen die ik bij mijn blogposts maak worden de laatste weken enorm vaak gepind op Pinterest, waardoor ik ook steeds meer bezoekers vanaf dat kanaal ontvang. Een hele leuke ontwikkeling! Dat is ook waarom ik achter de schermen bij sommige blogposts die al langer online staan, de afbeeldingen aan het vernieuwen ben om ze weer te kunnen delen. Volg me dus zeker ook op Pinterest om alles voorbij te zien komen :-)!

Instagram

Hoewel het ook op Instagram de afgelopen weken wat stiller was, ben ik wel sinds het eind van de zomer weer regelmatig nieuwe berichten aan het plaatsen en vind ik het ook erg leuk om ermee bezig te zijn en hier weer andere tips te delen dan ik op de blog doe. Op mijn Instagram krijg je dus naast leuke foto’s ook regelmatig een korte update te lezen, of een handige productiviteitstip!

Zo, dan zijn jullie weer een beetje op de hoogte van wat er allemaal speelt en wat mij zoal bezighoudt!

Hoe is het met jou?

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

4 gedachten over “Tijd voor een update #2”

  1. hey ik heb een vraag ik vindt plannen erg leuk en doe het nu vaak alleen houd ik me nooit aan die planning als ik bijv. nog moet leren voor engels, biologie en economie dan plan ik voor elk vak 10 min in maar meestal doe ik uiteindelijk maar 5 min over elk vak. ik weet niet of het komt omdat ik me niet kan consentreren of door iets anders heb je tips?

    Beantwoorden
    • Hoi Sandra, wat leuk om te horen! Bedoel je dat je het sneller hebt geleerd dan je had gedacht, of dat je bijvoorbeeld afgeleid raakt waardoor je ermee stopt voordat je het helemaal kent?

      Beantwoorden

Plaats een reactie