Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Nieuwe layout + update


Hoi allemaal! Je ziet het goed, Streets Ahead is in een nieuw jasje gestoken. Daarom vandaag een kort berichtje over het hoe en waarom, en daarnaast heb ik nog een kleine update, dus lees snel verder!

Waarom een nieuwe layout

Mijn vorige layout was ik een behoorlijk beu en niet alles werkte naar mijn zin. Ik heb nu gezorgd voor een iets groter lettertype in de blogposts, die nu (naar mijn mening) een stuk fijner lezen! Ook is het uiterlijk nog simpeler geworden. Geen drukke layout met bijzondere lettertypes of felle kleuren dus, maar lekker basic, waardoor je je kunt focussen op de content. Want dat is waar het om gaat!

Life improvement blog

Ik vond het altijd lastig om mijn blog in een categorie in te delen. Ik schrijf over dingen als eten, reizen en interieur, maar “lifestyleblog” vind ik zo breed en nietszeggend dat ik me daar niet echt in kon vinden. Bovendien schrijf ik ook over andere dingen, zoals plannen, productiviteit en blogposts met tips over van alles en nog wat.

Ik ben geen fan van dingen in hokjes stoppen maar het is nu eenmaal wel zo makkelijk als je kort kunt uitleggen waar je zo ongeveer over schrijft. Dus toen ik bij de Bloglovin awards een categorie met life improvement blogs zag staan vond ik dat wel een label dat bij mijn blog past. Hoe haal je alles uit het leven wat er in zit? Daar schrijf ik graag over! Vanaf vandaag doop ik Streets Ahead dus om tot life improvement blog!

Jouw mening

Nu ben ik natuurlijk superbenieuwd: wat vind je van mijn layout? En van het label ‘life improvement blog’? Heb je suggesties voor specifieke blogposts? Brand los!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

24 gedachten over “Nieuwe layout + update”

 1. Je blog past inderdaad heel goed in de categorie “life improvement”! Ik lees eerlijk gezegd ook het liefst artikelen die daarmee te maken hebben, over plannen/productiviteit/tips enzo! :)

  Liefs :)

  Beantwoorden
 2. Ik vind hem echt heel erg mooi geworden en past echt goed bij je blog. Life improvement blog past echt precies bij de dingen die je schrijft. Hele goede richting, en omschrijft je blog precies!

  Beantwoorden
 3. Het is een mooie en cleane website geworden, inderdaad niets wat je afleidt van de content. En het label wat je jezelf hebt gegeven past er goed bij, fijn dat je je eigen ‘hokje’ kan bepalen :)

  Beantwoorden
 4. Het ziet er mooi en overzichtelijk uit zo. Life improvement is inderdaad een stuk specifieker dan lifestyle blog, ik denk dat je daarin een goede keuze gemaakt hebt.

  Beantwoorden
 5. Oh, dat vind ik echt een heel toepasselijk hokje voor jouw blog. Dat is ook eigenlijk precies wat het is, vind ik. Als jouw artikelen hebben iets te maken met het verbeteren van iets, of leren van iets, of naja, gewoon. Hihi. Ik vind je nieuwe lay-out ook erg overzichtelijk en het lettertype en de grootte ervan zijn ook heel fijn. Het leest rustig. Qua tips heb ik eigenlijk niet veel, want je weet zelf altijd heel goed wat wel en niet ‘past’ bij je blog. Misschien kun je ons dat een beetje leren; hoe je weet wat wel en niet bij je blog past? Zoiets? Ach, ik zeg ook maar wat (: Liefs, Stella.

  Beantwoorden
 6. Hij is echt heel mooi en fris en rustig geworden!, en de foto’s komen ook beter uit zo!

  Ik heb helaas niet echt ideetjes voor blogposts… vaak denk ik pas als ik iets lees van: oh ja, dat is een handig onderwerp om tips over te krijgen, haha. Ik vroeg me trouwens wel af of je de resultaten van je enquête nog gaat delen? (ook al is het al zó lang geleden, ik ben toch benieuwd haha. Of heb je dat al gedaan en heb ik dat totaaaal gemist?)

  Beantwoorden

Plaats een reactie