Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

10x must see hotels in Las Vegas


What happens in Vegas stays in Vegas gaat dit keer even niet op! Bijna vier jaar geleden alweer bracht ik een bezoek aan deze bizarre maar zeker heel toffe stad. Het leek me leuk om met jullie te delen wat ik daar allemaal gezien heb!

The Strip

Wij verbleven maar een paar dagen in Las Vegas en daardoor hebben we alleen alles op en rond The Strip gezien en zijn we bijvoorbeeld niet naar downtown Las Vegas gegaan (wat ook heel gaaf schijnt te zijn!). Op The Strip zelf valt al genoeg te zien! Uiteraard draait alles om de bizarste en meest overdreven hotels van de hele wereld. Ik neem mijn favorieten met je door!

Circuscircus1

Circuscircus3

Circus Circus

Hier verbleven wij! Dit hotel ligt bijna aan het einde van The Strip en binnen zit één van de grootste overdekte attractieparken van de VS. Verder is het natuurlijk helemaal aangekleed in circusstijl, en zit er in een circus in. Volgens mij is dit een van de betaalbaardere hotels aan The Strip, zeker een aanrader als je daar wilt verblijven!

TreasureIsland1

TreasureIsland4

TreasureIsland2

TreasureIsland3

Treasure Island

Wie heeft Miss Congeniality 2 gezien? Dan ken je dit wel! Bij het hotel Treasure Island liggen twee schepen waar elke avond een aantal keer een gratis openluchtshow wordt gegeven. Inclusief piraten, vuur en een zinkend schip. Heel gaaf om te zien en zeker leuk als je de film hebt gezien.

Venetian1

Venetian2

The Venetian

Dit was zo bizar! Dit hotel heeft (heel verrassend) geprobeerd om de stad Venetië binnen na te bootsen. Op welk tijdstip van de dag je ook komt, in de ene ruimte lijk je overdag langs de Venetiaanse kanalen te lopen, in de volgende staar je naar de Venetiaanse sterren. Natúúrlijk kun je een boottochtje maken door het hotel en ook de dure Italiaanse winkels ontbreken niet. Must see!! Ook dit hotel speelde een rolletje in Miss Congeniality 2 trouwens (de scène met Dolly Parton).

Caesarspalace1

Caesarspalace3

Caesarspalace2

Caesar’s Palace

Dit hotel komt fans van The Hangover vast bekend voor! Hier werden de jongens in de eerste film wakker met hun kater. Ook overnachtten de Friends hier in “The One In Vegas”. Caesar’s Palace is een hotel volledig in Romeinse stijl, met veel klassieke Romeinse beelden. Misschien nog wel het leukste aan dit hotel zijn de Forum Shops, 160 winkels (van H&M tot Chanel) in het meest mooie winkelcentrum dat je ooit hebt gezien. Het plafond simuleert de hele dag door het natuurlijke licht, dus overdag is het binnen licht en ‘s avonds is de “lucht” donker. Ook is er een fontein die elk uur tot leven komt met een gave show.

ParisLasVegas2

ParisLasVegas5

ParisLasVegas1

ParisLasVegas3

Paris Las Vegas

Je waant je even in Parijs. Van buiten zie je de replica van de Eiffeltoren al staan. De voet van de toren staat in het hotel en ook deze Eiffeltoren kun je bezoeken. Het hotel zelf is inclusief hobbelige straatjes en bakkerijen die stokbrood verkopen.

Bellagio3

Bellagio1

Bellagio

Hoe kon het Bellagio hier niet tussen staan? Behalve dat je het hotel ongetwijfeld kent uit Ocean’s Eleven, wint de watershow buiten het wat mij betreft toch écht van de Aquanura. In combinatie met het geluid een perfecte show die zowel in het licht als in het donker héél erg het bekijken waard is!

NewYorkNewYork1

NewYorkNewYork2

NewYorkNewYork4

NewYorkNewYork5

New York New York

Must see voor alle New York lovers (en wie is dat niet?) én thrill seekers. Buiten zie je de skyline van New York en binnen waan je je even in het Meatpacking District. In de achtbaan vlieg je met een rotgang langs de Empire State Building en de Brooklyn Bridge en zie je Las Vegas eens vanuit een ander oogpunt. Een duur ritje maar ZO de moeite waard. Als je durft!

MGMGrand2

MGMGrand1

MGM Grand

In dit hotel vind je binnen het Grand Lion Habitat. Een leeuwenkooi waar je zo doorheen kunt lopen (zie de mensen in het midden van de foto). Daarnaast is dit met bijna 7000 kamers het op drie na grootste hotel ter wereld en het grootste van de VS!

Excalibur1

Luxor2

Excalibur en Luxor

Ga terug naar de Middeleeuwen met Excalibur en waan je in het oude Egypte in Luxor. Wij hebben deze twee hotels maar kort bezocht en niet veel meer gedaan dan de sfeer geproefd. Als je dat ook wil neem dan zeker de tram die deze hotels langs gaat! Zo vind je in Vegas meerdere trams die je van hotel naar hotel brengen.

Ook leuk

Geen must see’s maar zeker gaaf om te zien:

 • Neem je vriend/vader/broer mee naar Imperial Palace waar een indrukwekkende collectie (klassieke) auto’s te vinden is. O.a. de Mercedes van Adolf Hitler. en de Cadillac van Al Capone kun je er spotten.
 • Wij vonden het vooral een doolhof, maar bij het Mirage kun je o.a. een vuurspuwende vulkaan, witte tijgers, enen haaienaquarium en een tropisch regenwoud vinden.

Andere leuke hotels/bezienswaardigheden waar ik niet geweest ben, maar die me wel heel gaaf lijken:

 • Golden Nugget in downtown Las Vegas, met o.a. een glijbaan door een vissenbassin waar ook haaien zwemmen.
 • Fremont Street Experience in downtown Las Vegas, overdekte straat met lichtshow.
 • Stratosphere Tower, hotel aan het eind van The Strip met doodenge attracties op +300m hoogte.

Vervoer

In Las Vegas is het HEET. En dan bedoel ik ook echt HEET. Zeker in de zomermaanden. Als je nog nooit verder hebt gereisd dan Europa kan je dit nogal verbazen. Dat was bij mij in ieder geval zo! Ik vond de warmte het beste te vergelijken met alsof iemand met een hete föhn in jouw richting blaast. En dan niet alleen in je gezicht, maar over je hele lichaam. Zo erg dat wij niet van hotel naar hotel liepen (al lagen ze naast elkaar), maar met de auto van parkeerplaats naar parkeerplaats reden. Parkeren is bij veel hotels gewoon gratis en ik raad dan ook zeker aan om dit te doen! Of maak gebruik van de vele trams die van hotel naar hotel rijden.

Gokken? Feesten?

Linda, je vergeet iets?!?! Waar zijn de gokautomaten? De crazy feesten? Tja, helaas! In Amerika moet je daar 21 voor zijn en toen ik daar vier jaar geleden als zeventienjarige kwam was dat dan ook niet echt de reden van ons bezoek. Wie weet schrijf ik hier over een paar jaar nog wel eens over, want ik zou zo terug gaan! ;-)

Staat een bezoek aan Las Vegas op jouw bucket list?

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

8 gedachten over “10x must see hotels in Las Vegas”

  • Kan ik me wel iets bij voorstellen hoor, je moet er maar van houden. Het is nogal over de top en zo, maar ik vind dat wel wat hebben ;-)

   Beantwoorden
 1. Wauw, vette hotels! Las Vegas is op zich geen bestemming die me echt aantrekt, maar eigenlijk moet je er toch echt eens geweest zijn he.

  Beantwoorden

Plaats een reactie