Een kijkje in mijn werkplek

Vandaag geef ik je een kijkje in mijn werkplek! Daarmee bedoel ik dat ik jullie laat zien hoe het eruitziet als ik aan de slag ga met school, mijn blog of andere dingen en wat ik daarvoor gebruik. Het maakt niet zo veel uit waar ik zit, als ik druk bezig ben zit ik er meestal zo bij. Kijk mee!

Lees verder

Dit kun je met je lege muur doen!

Een paar maanden lang heb ik in mijn kamer gewoond met het idee dat het nog niet af was. Kaal. Niet gezellig. Je ziet wel wat ik bedoel op de foto hierboven, die ik maakte toen ik er amper een week woonde. Na die paar maanden wist ik zeker wat ik wilde: er moest iets op die lege muur! En nu pronken er twee witte planken. Als je veel lage meubels hebt en weinig ramen, kan een lege muur soms een kille uitstraling geven. Daarom vind je hier allerlei ideeën om je lege muur op te vrolijken en je kamer wat minder kaal te laten lijken.

Lees verder

Zo kun je oude tijdschriften hergebruiken!

Vind je het zonde om je oude tijdschriften weg te gooien? Je bent niet de enige! En gelukkig zijn er eindeloos veel mogelijkheden om je tijdschriften te hergebruiken. Natuurlijk kun je ze in een kast of op je koffietafel leggen, maar vandaag deel ik 9 creatievere ideeën!

Lees verder