Amper een paar weken op kamers maar dit is nu al een succes! Lekker, simpel én zo klaar: een gevulde paprika! En het ziet er ook nog eens lekker vrolijk uit.
Wat heb je nodig? (1 persoon)
- 1 paprika
- 75g couscous
- 1 tomaat
- 3 flinke scheppen hüttenkase (je kunt ook mozzarella of andere kaas gebruiken!)
- Basilicumblaadjes
- Peper
Hoe maak je het?
- Breng in een pannetje water aan de kook en snij de paprika doormidden.
- Als het water kookt, doe je de couscous erin. Zet het gas op de laagste stand en laat even koken. Na een paar minuten haal je de couscous van het vuur. Laat het vervolgens nog een paar minuten doorgaren.
- Snij ondertussen de tomaat en meng met de hüttenkase, basilicumblaadjes en wat peper.
- Doe de couscous bij het tomatenmengsel, meng goed door en vul de paprika’s.
- Zet de paprika in paar minuten in een hete oven of zet ze studentikoos gewoon twee minuten in de magnetron.
Enjoy!
Wat is jouw favoriete in-vijf-minuten-klaar recept?
Ziet er erg lekker uit! Goed ideetje, om te onthouden!
Yummie, dit lijkt me ontzettend lekker!
Volgens mij heb ik ooit zoiets op school gemaakt alleen dan met tonijn (geen feest voor iemand die geen vis liefhebber is) dit ziet er wel erg lekker uit!
Bah, tonijn… Dit is lekkerder ;-)
Hmmm gevulde paprika is zo ontzettend lekker!
ziet er superleker uit!
zelf maak ik het altijd met feta en ei.. misschien deze variant ook eens proberen
Oh feta en ei klinkt ook heel lekker! Dat moet ik eens proberen ;-)