Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Recept: Gevulde paprika met couscous, tomaat en hüttenkase


Amper een paar weken op kamers maar dit is nu al een succes! Lekker, simpel én zo klaar: een gevulde paprika! En het ziet er ook nog eens lekker vrolijk uit.

Wat heb je nodig? (1 persoon)

 • 1 paprika
 • 75g couscous
 • 1 tomaat
 • 3 flinke scheppen hüttenkase (je kunt ook mozzarella of andere kaas gebruiken!)
 • Basilicumblaadjes
 • Peper

Hoe maak je het?

 1. Breng in een pannetje water aan de kook en snij de paprika doormidden.
 2. Als het water kookt, doe je de couscous erin. Zet het gas op de laagste stand en laat even koken. Na een paar minuten haal je de couscous van het vuur. Laat het vervolgens nog een paar minuten doorgaren.
 3. Snij ondertussen de tomaat en meng met de hüttenkase, basilicumblaadjes en wat peper.
 4. Doe de couscous bij het tomatenmengsel, meng goed door en vul de paprika’s.
 5. Zet de paprika in paar minuten in een hete oven of zet ze studentikoos gewoon twee minuten in de magnetron.

Enjoy!

Wat is jouw favoriete in-vijf-minuten-klaar recept?

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

7 gedachten over “Recept: Gevulde paprika met couscous, tomaat en hüttenkase”

 1. Volgens mij heb ik ooit zoiets op school gemaakt alleen dan met tonijn (geen feest voor iemand die geen vis liefhebber is) dit ziet er wel erg lekker uit!

  Beantwoorden

Plaats een reactie