Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Daar ben ik weer! (Update + vraag voor jou)


Na een maand even niet bloggen ben ik weer terug! Vandaag lees je wat je de komende tijd kunt verwachten én heb ik een vraag voor jou.

Een maand geen blogs

Bloggen is één van mijn favoriete hobby’s en ik ben er dan ook enorm graag mee bezig! Maar ik kan er niet omheen dat ik naast een fulltime baan niet zo veel tijd meer overhoud dan toen ik nog studeerde. En naast werken ben ik de afgelopen weken ook heel druk geweest met een heleboel andere dingen. De tijd vloog voorbij en bloggen schoot erbij in. Hoewel mijn agenda nog steeds vol leuke dingen staat heb ik de komende tijd wel weer iets meer ruimte om het bloggen weer op te pakken! :-)

Blogs en e-mails

Eind april, toen ik het concept van mijn blog helemaal vernieuwd heb, kondigde ik al aan dat ik het liefst blogs plaats waar ik echt tevreden over ben en waarvan ik denk dat jij er iets aan kan hebben. Het maken daarvan kost tijd, dus kwamen er sindsdien zo’n 2 of 3 blogposts per week online. Zo sta ik er nog steeds in. Alleen drie blogposts vind ik nog steeds veel, te veel naast mijn baan en andere hobby’s.

Daarom kan ik je vertellen dat ik vanaf nu 1 blog per week ga plaatsen! Daarmee wil ik zeggen, één inhoudelijke blog waar je echt wat aan hebt. Andere blogposts zijn extra’s, zoals het Week report of foto’s van de toffe reis die ik in juli naar de VS en Canada maakte (die zeker nog gaan volgen). Dus uiteindelijk komt het in totaal neer op 1 à 2 blogs per week.

Daarnaast wil ik ook het versturen van e-mails, wat er al veel langer bij in is geschoten, weer gaan oppakken! In de e-mails vind je extra content die je niet op de blog leest, persoonlijke stukjes én ik breng je op de hoogte van nieuwtjes en extra dingen bij blogposts, zoals een handige download. Mijn bedoeling is om dit vanaf volgende week zo’n 1 keer per 2 weken te doen.

Wat je kunt verwachten

Ik zit helemaal vol leuke ideeën en daar wil ik dan zeker de komende tijd ook mee aan de slag gaan. Je gaat artikelen voorbij zien komen over boeken die ik heb gelezen, nieuwe dingen die ik heb geleerd en ga zo maar door. Daarnaast zijn ideeën en verzoekjes natuurlijk ook welkom! Ik wil ook weer vaker handige freebies toe gaan voegen aan mijn blogposts en ze vooral zo handig en bruikbaar mogelijk maken.

Maar om dat te doen heb ik nog wel…

Een vraag voor jou

Om je zo goed mogelijk te helpen kan ik wel wat extra input gebruiken! En daarom wil ik je vragen om de onderstaande vraag te beantwoorden. Dit doe je gewoon anoniem, ik kan alleen de tijd zien waarop de vraag is beantwoordt en verder geen gegevens. Ik ben reuze nieuwsgierig naar waar jij mee zit, dus als je een paar minuten de tijd wilt nemen om dit op te schrijven maak je mij heel blij!

Klik hier om de vraag te beantwoorden

Alvast bedankt voor je antwoord en een fijne zondag nog!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

12 gedachten over “Daar ben ik weer! (Update + vraag voor jou)”

  1. Yes, fijn dat je er weer bent! Ik kijk weer uit naar je blogs. Heb ook een antwoord ingevuld. Nu ik vaker blog, kan ik wel een beetje productiviteit gebruiken ;-)

    Beantwoorden

Plaats een reactie