Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

1-op-1 online advies uur


Loop je al maanden tegen een taak of project aan en lukt het niet om het gedaan te krijgen? Wil je opruimen, organiseren of beter plannen, maar weet je niet HOE je het beste aan de slag kunt gaan, óf doe je het maar niet? Wist je dan al dat je op Streets Ahead een 1-op-1 online advies uur kunt boeken?! In deze blog lees je er meer over!

KUN JIJ ‘JA’ ANTWOORDEN OP ÉÉN VAN DEZE VRAGEN:

Loop je al maanden tegen een project aan en lukt het maar niet om het gedaan te krijgen?

Dat éne ding. Dan maak je een start en loop je weer vast. Dan zijn er toch weer andere “belangrijke” dingen die voorrang krijgen. En ondertussen blijft dat ene project wat je écht graag wilt oppakken, wel steeds maar liggen.

Maak je een planning, maar wéét je dat het beter kan?

Je hebt een planning, en die werkt… over het algemeen. De ene keer beter dan de andere keer. Dan gaat het een paar weken goed, en dan raak je weer de draad kwijt. Je bent op zoek naar meer consistentie, naar een manier om het vol te houden zelfs terwijl er even meer drukte of onrust is. Je weet wat je moet doen, maar niet hoe je ‘t het beste op jouw manier kunt toepassen.

Wil je opruimen, organiseren, structureren, maar weet je niet hoe of doe je het niet?

De documenten op je computer. Je mailbox. De eindeloze stroom aantekeningen en notities. Honderden ideeën voor dingen die je nog wilt doen. Je hebt heel veel, maar de structuur is ver te zoeken. Of je hebt wel een structuur, maar die werkt op de een of andere manier toch niet helemaal lekker. Wat is een werkwijze die voor jou werkt? Wat bewaar je waar en wat kan er weg?

Kan jouw productiviteit een boost gebruiken?

Je bent over het algemeen best productief. Maar je bent ook niet helemaal tevreden. Je wilt bijvoorbeeld graag gaan werken met een planning app, maar weet niet zo goed hoe. Of je wilt bepaalde taken automatiseren, maar je weet niet goed hoe en waarmee dat kan. Of je wilt het makkelijker kunnen volhouden, want af en toe werk je een paar weken minder productief.

Heb je meer focus en een duidelijk doel nodig?

Je hebt genoeg ideeën voor wat je nog wilt doen. Maar dat is eigenlijk precies het probleem. Want wat is het beste idee? Waar ga je eerst iets mee doen? Wat kan er geschrapt worden? Hoe schep je overzicht in al die dingen? En als je van een idee een doel hebt gemaakt, hoe bereik je dat dan?

Dan is het 1-op-1 online advies uur iets voor jou!

Met een 1-op-1 online advies uur kijk ik met jou mee en gaan we aan de slag met de manier waarop jij werkt verbeteren – helemaal op maat, dus op een manier die 100% bij jou past.

Tot de mogelijkheden behoren:

  • Concrete uitleg/training over iets wat nieuw is voor jou, zoals samen je Todoist account inrichten, je notities in Evernote zetten of starten met online taken automatiseren/versnellen.
  • Samen een simpele, werkbare structuur bepalen voor jouw documenten/mailbox/notities/taken, zodat je makkelijk overzicht behoudt en niets meer vergeet en kwijt bent.
  • Ik kijk mee in je planning en naar waar je daarbij tegenaan loopt. Bijvoorbeeld de hoeveelheid ad hoc taken, uitstelgedrag, of perfectionisme. En we bespreken oplossingen die jou helpen om slimmer met je tijd om te gaan.
  • Sparringsessie om jouw ideeën voor de komende tijd te bespreken en je op weg helpen om hiermee doelen te bepalen en prioriteiten te stellen.
  • Jouw planning voor de komende maand of een specifiek project doornemen en een planning bepalen en strategieën om valkuilen te voorkomen.
  • Al je vragen stellen en dingen waar je tegenaan loopt bespreken over één van mijn cursussen zodat je hem sneller gedaan krijgt en beter kunt toepassen op jouw specifieke situatie.

Ik help je met stap-voor-stap uitleg, praktische werkwijze, simpele tips en verbeteringen en mindset inzichten om sneller en beter te bereiken wat jij wilt bereiken. Meer lezen?

 

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

Plaats een reactie