Voordat je verder leest...

Wil jij meer rust & overzicht in je werkdag?

Ontdek met 10 meerkeuzevragen wat jou tegenhoudt om meer rust en overzicht in je werkdag te creëren én wat de eerste stap is om daar iets aan te veranderen!

Nieuw! Volg de online cursus Papieren en documenten op orde


Je documenten staan o-ver-al en je spendeert meer tijd dan je lief is aan het vinden van dat éne document. Want waar had je het opgeslagen? En hoe heette het ook alweer? Om het nog maar niet te hebben over je fysieke papieren. Herkenbaar? Dan is de online cursus Papieren en documenten op orde iets voor jou!

BEN JIJ IEMAND DIE:

  • Dagelijks documenten “even snel” opslaat op je bureaublad, onder het mom van “daar kijk ik straks wel naar”; maar doe je dat vervolgens nooit?!
  • Wel graag je administratie op orde WILT houden, maar dat het er op dit moment op neerkomt dat al je facturen en contracten ergens tussen de duizenden anderen mails in je mailarchief zitten verstopt?
  • In je Downloads map al jaren documenten verzamelt, waardoor de nuttige en (inmiddels) totaal overbodige documenten door elkaar staan, en het er zó veel zijn geworden dat het wel heel makkelijk is om het steeds maar uit te stellen om daar iets mee te doen?
  • Thuis of op kantoor héél goed papieren kan verzamelen – al jarenlang. Het is veel te veel geworden, maar dat is ook precies de reden waarom je het lastig vindt om het op te gaan ruimen – want wat is wat en wat kan weg?
  • Je documenten submap op submap op submap bevatten, die allemaal ooit handig leken maar nu weet je vooral totáál niet wat waar staat en ben je elke dag opnieuw minutenlang aan het zoeken naar dat éne document.
  • Wel weet dat er papieren zijn die weg kunnen, maar je bent bang dat je ze tóch nog nodig gaat hebben of opeens wel wilt gaan gebruiken – ook al liggen ze al jaren stof te vangen.

Dan is de online cursus Papieren en documenten op orde iets voor jou!

Lees op de pagina meer over wat je kunt verwachten, wanneer het wel of niet voor je is en wat de cursus je kan gaan opleveren.

 

Heb je vragen over de online cursus Papieren en documenten op orde? Laat dan een reactie hieronder achter of neem persoonlijk contact met mij op!

 

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het Stappenplan Beginnen met Opruimen!

Wil je graag opruimen, maar ga je nooit aan de slag? Of begin je wel eens, maar loop je dan altijd vast? Ik ga jou helpen! In 8 stappen ga je jouw huis opruimen. Alle stappen vind je in een praktisch PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Hoi! Ik ben "Mevrouw Structuur"

Ik ben Linda en ik help jou met je agenda, planning, mailbox en documenten op orde brengen. Meer structuur in je werk creëren dus! En daarom noem ik mezelf Mevrouw Structuur – met een knipoog, want ik neem mezelf niet zo serieus als “mevrouw” misschien suggereert. Ik wil rust en overzicht creëren juist leuk maken voor je!

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

Plaats een reactie