Nieuw! Volg de online cursus Papieren en documenten op orde

Je documenten staan o-ver-al en je spendeert meer tijd dan je lief is aan het vinden van dat éne document. Want waar had je het opgeslagen? En hoe heette het ook alweer? Om het nog maar niet te hebben over je fysieke papieren. Herkenbaar? Dan is de online cursus Papieren en documenten op orde iets voor jou!

BEN JIJ IEMAND DIE:

  • Dagelijks documenten “even snel” opslaat op je bureaublad, onder het mom van “daar kijk ik straks wel naar”; maar doe je dat vervolgens nooit?!
  • Wel graag je administratie op orde WILT houden, maar dat het er op dit moment op neerkomt dat al je facturen en contracten ergens tussen de duizenden anderen mails in je mailarchief zitten verstopt?
  • In je Downloads map al jaren documenten verzamelt, waardoor de nuttige en (inmiddels) totaal overbodige documenten door elkaar staan, en het er zó veel zijn geworden dat het wel heel makkelijk is om het steeds maar uit te stellen om daar iets mee te doen?
  • Thuis of op kantoor héél goed papieren kan verzamelen – al jarenlang. Het is veel te veel geworden, maar dat is ook precies de reden waarom je het lastig vindt om het op te gaan ruimen – want wat is wat en wat kan weg?
  • Je documenten submap op submap op submap bevatten, die allemaal ooit handig leken maar nu weet je vooral totáál niet wat waar staat en ben je elke dag opnieuw minutenlang aan het zoeken naar dat éne document.
  • Wel weet dat er papieren zijn die weg kunnen, maar je bent bang dat je ze tóch nog nodig gaat hebben of opeens wel wilt gaan gebruiken – ook al liggen ze al jaren stof te vangen.

Dan is de online cursus Papieren en documenten op orde iets voor jou!

Lees op de pagina meer over wat je kunt verwachten, wanneer het wel of niet voor je is en wat de cursus je kan gaan opleveren.

 

Heb je vragen over de online cursus Papieren en documenten op orde? Laat dan een reactie hieronder achter of neem persoonlijk contact met mij op!

 

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het Stappenplan Beginnen met Opruimen!

Wil je graag opruimen, maar ga je nooit aan de slag? Of begin je wel eens, maar loop je dan altijd vast? Ik ga jou helpen! In 8 stappen ga je jouw huis opruimen. Alle stappen vind je in een praktisch PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Plaats een reactie