Het e-book Plan jouw jaar is terug!

Wil jij aan de slag met doelen stellen voor 2020? En wil je nu eens een keer doelen stellen die je ook echt gaat bereiken? Maar weet je niet hoe je het beste aan de slag kunt gaan? Dan is Plan jouw jaar iets voor jou!

Plan jouw jaar is terug!

Eind 2018 lanceerde ik het e-book Plan jouw jaarHoe je concrete jaardoelen stelt en deze in het komende jaar bereikt, ook als je het al druk genoeg hebt.

Dit e-book was tijdelijk in de verkoop vanaf half december 2018 t/m begin januari 2019. Met dit e-book hielp ik tientallen lezers op weg met stellen en bereiken van hun jaardoelen. En hierover ontving ik enorm veel enthousiaste reacties!

Nu het eind van 2019 ook weer nadert, was het tijd om Plan jouw jaar terug in de shop te laten komen. De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het vernieuwen en verbeteren van het e-book. En nu is het e-book Plan jouw jaar terug, in een vernieuwd en verbeterd jasje!

Herken jij je hierin?

Benieuwd of Plan jouw jaar iets voor jou is? Lees verder en kijk of je je in het volgende herkent:

De tijd gaat zo snel

Je wilt wel heel veel bereiken en bent ambitieus, maar je hebt tegelijkertijd ook al genoeg te doen. En doelen stellen staat meestal niet bepaald bovenaan de to do lijst, want er zijn genoeg andere dingen die eerst nog je aandacht vereisen. Het resultaat?! Je besteedt weinig aandacht aan doelen.

Je bent niet 100% tevreden over hoe het nu gaat

Alles gaat helemaal prima en je hebt eigenlijk niets om over te klagen. Maar toch wil je meer. Toch gaat het niet goed genoeg naar jouw zin. Je wilt meer uit je dagen halen, maar je hebt eigenlijk geen plan voor hoe je dat dan kunt doen.

Je weet niet wat de beste manier is om iets te veranderen

Een idee hebben over wat er anders moet heb je misschien wel. Maar je twijfelt hoe je dit het beste aan kunt pakken. Je twijfelt over waar je naartoe wilt en welke stappen je moet nemen om daar te komen. Doelen stellen klinkt wel goed, maar hoe pak je dat slim aan?! Je hebt er geen goed antwoord op.

Herkenbaar?!

Dan is Plan jouw jaar misschien iets voor jou…

Lees verder op de e-book pagina:

Heb je vragen over het e-book? Laat dan een reactie hieronder achter of neem persoonlijk contact met mij op!

Pin deze blogpost op Pinterest!      Pin It

 

Met een SMART doel heb je duidelijk en helder op papier staan wat je wilt bereiken; je hebt een handvat om mee aan de slag te gaan. In dit artikel neem ik je stap voor stap mee bij het stellen van een SMART doel. Ook kun je onderaan gratis een werkblad downloaden om aan de slag te gaan!

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het werkblad SMART doelen stellen

Wil jij aan de slag met een doel stellen dat je ook ├ęcht gaat behalen? Meld je aan voor mijn e-mails en ontvang daarbij gratis toegang tot het werkblad SMART doelen stellen!

Plaats een reactie