Adverteren

Mevouw Structuur geeft workshops en e-cursussen over structuur, time management en persoonlijke productiviteit. Daarnaast schrijf ik regelmatig blogartikelen (2-4x per maand) en stuur ik +/- wekelijks een nieuwsbrief.

Mevrouw Structuur bereikt momenteel een heleboel enthousiastelingen die net als ik graag bezig zijn met productiviteit en plannen. Dit zijn met name vrouwen (maar ook redelijk wat mannen), van uiteenlopende leeftijden (18-64 jaar).

Mogelijkheden

Voor elke samenwerking geldt uiteraard dat dit raakvlak dient te hebben met de onderwerpen waar ik over schrijf, maar ik sta ervoor open om hierin mee te denken. Ik werk samen op twee manieren:

  • Advertorials: Ik schrijf samen met jou een artikel over jouw bedrijf of product, om dit onder de aandacht te brengen van mijn publiek.
  • Recensie: Ik sta open voor het gratis ontvangen van producten voor redactionele aandacht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld boeken of apps!
  • Affiliate marketing: Ik breng jouw product/dienst onder de aandacht in ruil voor een percentage van de omzet die dit oplevert.

Mocht je een ander voorstel hebben, dan kun je dat altijd aan mij voorleggen.

 

Samenwerken?

Leuk dat je interesse hebt om samen te werken! Je kunt mij een mailtje sturen door het onderstaande formulier in te vullen. Omdat ik mijn tijd graag zo effectief mogelijk gebruik (hè, het is niet voor niets een blog over productiviteit), ga ik ook strikt om met mijn e-mail! Ik reageer als ik het voorstel interessant vind en het past in mijn planning. Deel vooral in je mail:

  • Wat voor type samenwerking je zoekt
  • Om welk product of bedrijf het gaat
  • Eventuele ideeën die je zelf al hebt

Alvast bedankt en ik zie je mail graag tegemoet!

Mevrouw Structuur is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70222657.

 

* Bijgewerkt in januari 2023