In-Company Workshop op Maat

Is er op jouw afdeling, binnen jouw bedrijf of in je team te weinig overzicht en structuur in jullie werk?

Kan ik jullie helpen om de agenda, planning, mailbox en/of documenten op orde te brengen? Of wil je tijd besparen, meer rust in het hoofd creëren en geïnspireerd worden om productiever te werken?

Gebeurt dit nu binnen jouw bedrijf of team?

Jij en je collega's lopen over in het werk en er worden dingen over het hoofd gezien

De mailbox, jullie documenten, de planning… De structuur erin is ver te zoeken en er zijn momenteel geen heldere processen (of die worden niet nageleefd). Hierdoor worden mails over het hoofd gezien, zijn belangrijke documenten opeens onvindbaar en lijkt het dweilen met de kraan open.

Er is geen werkwijze voor de planning of überhaupt geen inzicht in taken

Iedereen bepaalt zelf wat 'ie doet op een dag en heeft daar zijn eigen systeem voor. Maar daardoor weten collega's niet wie waarmee bezig is, worden deadlines gemist en krijgen taken niet altijd de juiste prioriteit. Dat zorgt steeds vaker voor miscommunicatie of onnodig extra werk.

Als jullie zo doorgaan, dan gaat het een keer mis

Het is druk-druk-druk en iedereen doet zijn best. Maar daardoor wordt er geen tijd gemaakt om vanuit een goede basis te werken: met structuur en overzicht, zodat je in alle rust de belangrijkste dingen kunt doen in plaats van als een kip zonder kop brandjes blussen. Dat werkt tijdelijk prima, maar niet voor altijd…

Dan kan ik jullie helpen met een In-Company Workshop op Maat!

De In-Company Workshop op Maat werkwijze

1.

Ik heb graag eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je. Hierin kunnen we elkaar leren kennen en kijken of we beide een In-Company Workshop voor jouw bedrijf geschikt vinden. We bespreken de wensen en de verwachtingen en ik maak een offerte op maat.

2.

Indien de offerte akkoord is, plan ik graag nog een gesprek om de details van de workshop te bespreken. Ik stel een globaal plan op en we bespreken wat je graag wel en niet wilt meenemen. Ik adviseer hierbij om voorafgaand aan dit gesprek collega's/teamleden ook om hun wensen te vragen.

3.

De In-Company Workshop vindt plaats bij jouw bedrijf op locatie. Deze duurt een dagdeel of een volledige dag afhankelijk van de gewenste inhoud en voorkeur. Tijdens de workshop deel ik mijn kennis en advies over de besproken onderwerpen via slides en zet ik jou en je team aan het werk met praktische opdrachten, zodat jullie de workshop gelijk eindigen met eerste resultaten.

4.

Na afloop van de workshop stuur ik jullie de doorlopen presentatie toe, zodat jullie deze altijd nog kunnen raadplegen als naslagwerk.

5.

Optioneel kun je kiezen voor de optie met 30 dagen support. Als jij of je collega's in de eerste maand na de workshop nog ergens vragen over hebben, of ergens op vastlopen, dan kun je deze vragen per e-mail stellen en dan reageer ik op 2 vaste momenten in de week op al je vragen.

 

Is de In-Company Workshop op Maat iets voor jou?

 

Na afloop…

>> Hebben jij en je collega's een solide basis om gestructureerder te werken

>> Besparen jullie tijd en ervaren jullie meer overzicht in de dagelijkse werkzaamheden

>> Hebben jullie heldere processen bepaald en afspraken gemaakt over de verbeterde werkwijze

>> Zijn jullie geïnspireerd en gemotiveerd om meer gefocust en productiever te werken

Dit zeggen anderen over Mevrouw Structuur

Linda heeft ons goed geholpen om meer structuur aan te brengen.
Ze had nuttige tips en inzichten die wij direct in de praktijk hebben gebracht!

– Tonke BV, volgende een structuur workshop op maat

Ik ben op zeer deskundige wijze door Linda geholpen om mijn planningsprogramma Todoist in te richten. Zo heb ik weer overzicht over alle lopende projecten en daarbij horende taken. Het heeft mij inzicht gegeven hoe het programma Todoist in te richten op een manier waarop ik het totaaloverzicht behoud en taken beter op elkaar afgestemd in te plannen en te klaren.

– Ria Braaf-Fränkel, volgde een Todoist implementatie sessie op maat

Linda heeft ons op een hele duidelijke manier laten zien wat de mogelijkheden van Todoist zijn en vele handige tips gegeven. Hierdoor gebruiken we Todoist nu allemaal met veel plezier.

– Marit van Oort, Studio de Blieck, volgde een Todoist workshop op maat

Dank je wel Linda! Ik heb er veel van opgestoken en het heeft mij op een aantal punten meer inzicht gegeven over mijn eigen handelen. De komende maanden ga ik zeker tijd vrijmaken om je goede tips te realiseren.

– Anoniem, volgde een masterclass productiviteit op maat

De workshop heeft zeker het gewenste effect gehad! :D Taken gaan nu voor het hele team op 1 trello bord, alle gerelateerde info gaat netjes in het kaartje er bij. Dus verschillende bakjes waar informatie uit komt begint een stuk minder te worden. Daarnaast hopen we voor het einde van de maand een eigen product voor onze klanten te lanceren waardoor ze voortaan op 1 manier taken/informatie bij ons kunnen krijgen (met een koppeling naar trello voor ons intern).

– Jeroen Bulters, Nerd as a Service B.V., volgde een workshop productiviteit op maat

Mogelijkheden

In-Company Workshop op Maat

 • Op maat gemaakte workshop over planning, structuur en productiviteit
 • 1 dag of dagdeel op locatie bij jouw bedrijf
 • Ontvang de presentatie als naslagwerk

In-Company Workshop op Maat Plus

 • Op maat gemaakte workshop over planning, structuur en productiviteit
 • 1 dag of dagdeel op locatie bij jouw bedrijf
 • Ontvang de presentatie als naslagwerk
 • 30 dagen ondersteuning per mail/chat voor al jouw vragen en ik beantwoord ze op 2 vaste dagen per week

Meer informatie over de In-Company Workshop?

Heb je mogelijk interesse in de In-Company Workshop op Maat? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek van 15-30 minuten in mijn agenda. Hierin hoor ik graag waar je naar op zoek bent, en bespreken we de mogelijkheden.

Kun je niet op de beschikbare tijdstippen? Vul dan het formulier in onderaan de kennismaking pagina.

Veelgestelde vragen

 

Welke onderwerpen kunnen aan bod komen in de In-Company Workshop op Maat?

Mevrouw Structuur helpt drukke, ambitieuze werknemers & ondernemers met meer rust, overzicht & structuur creëren. Ik kan bedrijven het beste helpen op de volgende gebieden:

 • Organiseren van taken, notities en ideeën
 • Planning hulpmiddel, werkwijze en inrichting bepalen
 • Mailbox opruimen, organiseren en werkwijze bepalen
 • Documenten opruimen, organiseren en werkwijze bepalen
 • Doelen stellen en slimmer prioriteiten bepalen
 • Productiever en meer geconcentreerd werken
 • Werkzaamheden automatiseren en processen bepalen

Wat is de minimale en maximale groepsgrootte voor een In-Company Workshop op Maat?

De workshop is bedoeld voor minimaal 2 tot maximaal 10 deelnemers. Met deze groepsgrootte is er voldoende ruimte om gezamenlijk te sparren en een werkwijze te bepalen, waarbij ieders mening aan bod komt. Bij grotere groepen is mijn advies om te kiezen voor een andere aanpak, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Op welke termijn is het mogelijk om de In-Company Workshop op Maat in te plannen?

Afhankelijk van hoe ver mijn agenda en planning gevuld zijn, kan de workshop plaatsvinden vanaf minimaal 1 maand na ons eerste contact en vanaf minimaal 3 weken na akkoord op het voorstel. In het kennismakingsgesprek kunnen we gewenste data bespreken. Indien mijn agenda al verder gevuld is, dient de workshop verder vooruit gepland te worden. Neem dus gerust alvast contact op om een optie met me in te plannen.

Wat kost het?

De kosten voor de In-Company Workshop op Maat zijn afhankelijk van de duur (dagdeel of hele dag) en de benodigde voorbereiding vanuit mij. Deze zullen tussen € 699 – € 1299 per dagdeel liggen afhankelijk van je behoeften.

Waar vindt de In-Company Workshop op Maat plaats?

De In-Company Workshop op Maat Dag vindt plaats bij jouw bedrijf op locatie, in Nederland of België. In de offerte verreken ik ook reiskosten (ik kom vanuit West-Brabant).

Interesse in de In-Company Workshop op Maat?