1-op-1 Planning Workshop Dag

Mis jij overzicht in wat je allemaal moet doen in je werkweek?

Word je overweldigd door alle taken en lukt het niet om structuur in je planning te krijgen? Laten we samen je planning op orde brengen!

Herken jij je hierin?

Je hebt wel een planning gemaakt, maar je mist alsnog overzicht in je taken

Je maakt braaf een planning (of tenminste toch een to do lijst), maar je merkt dat je daar niet alles uithaalt. En daardoor stop je weer met het bijhouden van die planning, of je probeert de zoveelste nieuwe werkwijze uit (waarvan je éigenlijk niet gelooft dat het nu wel de oplossing gaat zijn). Ondertussen werk je keihard maar je hebt het gevoel dat je nooit in rustiger vaarwater komt.

Je wéét dat er meer te halen valt uit slim plannen, maar weet niet goed HOE

Wat jij doet, dat werkt niet optimaal. Dat weet je eigenlijk wel. En daarom probeer je het steeds een beetje anders te doen. Maar je loopt vast op de mogelijkheden die er zijn en het feit dat je niet precies weet wat het eindresultaat moet zijn. Want wat zou er eigenlijk wel fijn werken voor jou én hoe implementeer je dat dan in hemelsnaam?!

Je maakt zelf geen tijd om hier echt een keer goed mee aan de slag te gaan

Een slimmere planning maken staat bovenaan je wensenlijst - maar niet bovenaan je to do lijst. Je probeert wel wat, maar je maakt er te weinig tijd voor vrij om het zelf uit te vinden. En als je eerlijk bent naar jezelf dan weet je dat dit de komende maanden niet gaat veranderen. Want je agenda is al vol genoeg, en er zijn genoeg dingen urgenter... Maar toch knaagt het. Want je weet ook dat je je werk slimmer kan doen met een betere planning.

Laten we samen je planning op orde brengen!

Tijdens de 1-op-1 Planning Workshop Dag videobellen we, kun jij eventueel je scherm delen, en gaan we samen bespreken hoe jij je planning op orde kunt brengen om meer rust en overzicht te gaan ervaren in je werkdag. En we bespreken het niet alleen, jij gaat er ook direct mee aan de slag terwijl ik met je meedenk en advies geef. Zo komen we direct obstakels en uitdagingen tegen en geef ik advies voor een oplossing. Mijn doel is dat je het plannen van je werkdag leuk en haalbaar gaat vinden.

Na deze videobelworkshop ga je zelf verder aan de slag, en aan het eind van de dag videobellen we weer om te bespreken hoe het is gegaan, hoe je vanaf nu verder kunt gaan en wat je werkwijze wordt om de planning bij te houden.

Zo eindig je de 1-op-1 Planning Workshop Dag met een overzichtelijke planning én werkwijze om met nieuwe taken om te gaan, zodat je met meer rust en overzicht je werkdagen in kunt gaan!

En ben je niet zo technisch vaardig? Dat is geen probleem! Ik geef je ook handvaten mee om de stappen sneller en handiger aan te pakken op de computer.

Zo gaat de 1-op-1 Planning Workshop Dag:

1.

We starten met een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de Workshop Dag, waarbij jij deelt wat je nu wel en niet fijn vindt aan de manier waarop je plant, en wat voor jou de grootste problemen, uitdagingen en wensen zijn. Dit gebruik ik als basis voor de Planning Workshop Dag (zodat je de dag eindigt met een planning die voor JOU werkt).

2.

De 1-op-1 Planning Workshop Dag begint 's ochtends met een online workshop sessie van 2-3 uur. Hierbij videobellen we en deel jij je huidige planning. Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag met het verbeteren van de inrichting van jouw planning. Ondertussen stel ik je vragen en bespreken we hoe jij nog meer uit je planning kunt halen. Zo wordt je nieuwe structuur optimaal voor jou, maar ook nóg een stapje beter met dingen waar je zelf nog niet aan had gedacht. Als de sessie eindigt dan weet jij hoe je zelf verder aan de slag kunt met al je taken indelen volgens jouw nieuwe werkwijze en indeling.

3.

De rest van de ochtend en middag spendeer je aan het zelf verder inrichten van je planning volgens de manier die we bepaald hebben in de workshop. Als je daarbij nog extra vragen hebt of ergens op vastloopt, ben ik continu bereikbaar voor je om vragen te beantwoorden. Je kunt een chat sturen waarna ik gelijk zal reageren.

4.

Aan het eind van de 1-op-1 Planning Workshop Dag hebben we een eindsessie van 30-60 minuten. Hierin bespreken we of het gelukt is met het herinrichten van je planning (en kunnen we laatste vragen ook nog bespreken). Vervolgens gaan we aan de slag met het bepalen hoe jij deze nieuwe werkwijze goed vol kunt houden. Hoe houd je alles zo georganiseerd als het nu is? Hoe kun je weer 'bij' komen als het een keer niet goed is gegaan? (want dat gebeurt altijd, bij iedereen - we zijn mensen ;-) )

5.

Optioneel kun je kiezen voor de optie met procesbeschrijving en opvolguur. De procesbeschrijving is een document waarin ik alle besproken onderdelen van jouw werkwijze uitschrijf, zodat je dit als naslagwerk hebt om altijd even raad te plagen en erbij te pakken. En het opvolguur is een online vervolggesprek +/- 1 maand na je workshop dag, waarin we jouw vragen bespreken en dingen waar je in de praktijk tegenaan gelopen bent, zodat je werkwijze compleet én praktisch is.

 

Is de 1-op-1 Planning Workshop Dag iets voor jou?

Na afloop…

>> Heb je een heldere planning en weet je precies wat je belangrijkste taken zijn

>> Ervaar je meer rust in je hoofd omdat je weet dat álles wat je moet doen in een handig systeem staat

>> Bespaar je tijd en ben je niet meer overweldigd omdat alles wat je moet doen in één overzicht staat wat werkt voor jou

>> Weet je hoe je je planning vanaf nu gemakkelijk kunt onderhouden

Dit zeggen anderen

Ik ben op zeer deskundige wijze door Linda geholpen om mijn planningsprogramma Todoist in te richten. Zo heb ik weer overzicht over alle lopende projecten en daarbij horende taken. Het heeft mij inzicht gegeven hoe het programma Todoist in te richten op een manier waarop ik het totaaloverzicht behoud en taken beter op elkaar afgestemd in te plannen en te klaren.

– Ria Braaf-Fränkel

Linda heeft ons op een hele duidelijke manier laten zien wat de mogelijkheden van Todoist zijn en vele handige tips gegeven. Hierdoor gebruiken we Todoist nu allemaal met veel plezier.

– Marit van Oort

Linda heeft ons goed geholpen om meer structuur aan te brengen.
Ze had nuttige tips en inzichten die wij direct in de praktijk hebben gebracht!

– Tonke BV

Je hebt mij kunnen helpen de volgende stap te zetten in het overzicht krijgen over mijn taken en het werken met Todoist. Ik had al wel enigszins overzicht, maar miste een aantal belangrijke schakels. Het uitbreiden van de filters en versimpelen van de projecten in Todoist zal mij de eerste periode helpen om meer te vertrouwen op het werken met taken. Doordat ik nu een helder systeem heb kan ik vanuit overzicht langzaam aan de projecten uitbreiden en het geheel verder optimaliseren.

– Eric Bonsink

Pakketten

1-op-1 Planning Workshop Dag

 • Telefonisch / videobel kennismakingsgesprek
 • 2-3 uur advies workshop om jouw ideale planning inrichting en werkwijze te bepalen (via videobellen)
 • Hele dag onbeperkt vragen stellen terwijl je jouw planning optimaliseert
 • Eind sessie over hoe jij deze nieuwe werkwijze goed vol kunt houden
 • Optioneel aan te vullen met opvolgsessies (€ 99 per sessie van 1 uur)

€ 450

1-op-1 Planning Workshop Dag Plus

 • Telefonisch / videobel kennismakingsgesprek
 • 2-3 uur advies workshop om jouw ideale planning inrichting en werkwijze te bepalen (via videobellen)
 • Hele dag onbeperkt vragen stellen terwijl je jouw planning optimaliseert
 • Eind sessie over hoe jij deze nieuwe werkwijze goed vol kunt houden
 • Door Linda uitgewerkte procesbeschrijving ter referentie
 • 1x opvolgsessie +/- 1 maand na de workshop dag
 • Optioneel aan te vullen met extra opvolgsessies (€ 99 per sessie van 1 uur)

€ 550

1-op-1 Workshop Dag Traject

 • Telefonisch / videobel kennismakingsgesprek
 • 3x een Workshop Dag, waarbij steeds een ander thema centraal staat (bijvoorbeeld planning, mailbox, documenten of automatisering). Incl:
  • 3x 2-3 uur advies workshop om jouw ideale werk structuur en werkwijze te bepalen (via videobellen)
  • 3x Hele dag onbeperkt vragen stellen terwijl je jouw nieuwe werkwijze implementeert
  • 3x Eind sessie over hoe jij deze nieuwe werkwijze goed vol kunt houden
  • 3x Door Linda uitgewerkte procesbeschrijving ter referentie
 • Optioneel aan te vullen met extra opvolgsessies (€ 99 per sessie van 1 uur)

€ 1.350

Interesse in de 1-op-1 Planning Workshop Dag?

Is de 1-op-1 Planning Workshop Dag mogelijk iets voor jou? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek van 15-30 minuten in mijn agenda. Hierin leer ik je graag een beetje kennen, en bespreken we de mogelijkheden voor een workshop dag!

Kun je niet op de beschikbare tijdstippen? Vul dan het formulier in onderaan de kennismaking pagina.

Veelgestelde vragen

 

Wanneer is de 1-op-1 Planning Workshop Dag iets voor mij?

De 1-op-1 Planning Workshop Dag is iets voor jou als je je herkent in de punten bovenaan deze pagina: je maakt wel een planning (of to do lijst), maar je mist het overzicht en bent vaak overweldigd door al je taken en verantwoordelijkheden. Je wilt dat veranderen maar maakt er zelf geen tijd voor of hebt geen idee hoe je dat moet doen. Je wilt in één dag een betere planning hebben waar je vanaf dat moment op kunt vertrouwen.

Wanneer is de 1-op-1 Planning Workshop Dag NIETS voor mij?

De 1-op-1 Planning Workshop Dag is niets voor jou als je al tevreden bent over de manier waarop je een planning maakt. Ook is het minder geschikt als je een planning op papier maakt, omdat dit het erg lastig maakt voor mij om online mee te kijken. Verder is het niet ideaal als het voor jou erg lastig is om je planning werkwijze aan te passen omdat je sterk gebonden bent aan eisen van de organisatie waar je werkt. Tot slot is het niets voor jou als je niet een hele dag tijd wilt maken en écht ermee aan de slag wilt gaan (en het ook vol wilt houden NA de workshop dag) - want dat is de enige manier dat het gaat werken.

Waar vindt de 1-op-1 Planning Workshop Dag plaats?

De 1-op-1 Planning Workshop Dag is online via videobellen. Hiervoor gebruik ik Whereby, een programma dat voor jou geen account of installatie vereist.

Wil je liever een Planning Workshop Dag op locatie? Dit is ook mogelijk in Nederland en België, maar hiervoor maak ik een offerte op maat. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Op wat voor manier moet ik plannen om de 1-op-1 Planning Workshop Dag te kunnen boeken?

Ik adviseer de 1-op-1 Planning Workshop Dag alleen als je online een planning maakt, zodat ik met je mee kan kijken en we er echt samen aan kunnen werken. Ik heb het meeste ervaring met Todoist (5+ jaar), dus als je dit programma gebruikt (of wilt gebruiken), dan benut je de 1-op-1 Planning Workshop Dag optimaal en kan ik je gevorderde tips geven over het gebruik van het programma. Ik ben daarnaast ook zeer ervaren in Excel/Google Sheets (ook 5+ jaar), en heb beperkt ervaring met Microsoft To Do, Trello en Notion. Gebruik je een ander programma dan kan ik je zeker adviseren over de inrichting en werkwijze, maar kan ik geen advies geven over de mogelijkheden van het programma. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen we bespreken of ik denk dat de 1-op-1 Planning Workshop Dag gaat voldoen aan jouw verwachtingen over je planning en of ik je daar het beste bij kan helpen. Als dat niet het geval is dan zal ik dat altijd aangeven en gaan we niet verder met de 1-op-1 Planning Workshop Dag. Neem gerust contact met mij op als je twijfelt of ik je kan helpen.

Wat kost het?

De kosten voor een 1-op-1 Planning Workshop Dag zijn vanaf € 550,-.

Op welke termijn is het mogelijk om de 1-op-1 Planning Workshop Dag in te plannen?

Er zijn een beperkt aantal plekken voor de 1-op-1 Planning Workshop Dag. Neem contact op voor de beschikbaarheid op dit moment!

Kan ik mijn opleidingsbudget inzetten voor de 1-op-1 Planning Workshop Dag?

Stelt jouw werkgever opleidingsbudget beschikbaar? Dan is mijn ervaring bij eerdere deelnemers dat dit gebruikt mag worden voor een workshop dag. Overleg met je werkgever over de mogelijkheden binnen het bedrijf waar jij werkt. Let op, het gaat hierbij om budget dat je werkgever beschikbaar stelt en niet de overheid. Ik ben namelijk niet aangesloten bij het STAP budget en de 1-op-1 Planning Workshop Dag is geen opleiding.

Is het ook mogelijk om de 1-op-1 Planning Workshop Dag te boeken als ik in België woon?

Jazeker! De 1-op-1 Planning Workshop Dag vindt online plaats, dus dat is geen probleem.

 

Is de 1-op-1 Planning Workshop Dag iets voor jou?