Gratis planning optimalisatie tips voor je werkdag op kantoor

Ben jij het overzicht in je agenda kwijt?

Ontvang gratis 3 persoonlijke planning optimalisatie tips voor meer rust en overzicht in je werkplanning

Meld je via het onderstaande formulier aan voor mijn e-mails, beantwoord 3 korte vragen over hoe je nu je planning maakt of tijd indeelt tijdens je werkdag op kantoor, en ik stuur je per mail persoonlijk 3 tips toe om je planning te verbeteren. Je krijgt dus geen algemene PDF met tips, maar een mail met praktische tips die ik speciaal voor jou samenstel! Zo ontdek je alvast een beetje of ik jou kan helpen om je planning te verbeteren. Als je de tips waardevol vindt en verder aan de slag wilt gaan, kunnen we een kennismakingsgesprek plannen om te bespreken of ik je kan helpen om je werkplanning optimaal in te richten en te gebruiken!

Hoe werkt het?

1.

Meld je aan voor mijn e-mails via het onderstaande formulier en beantwoord 3 korte vragen over hoe je nu je planning maakt op kantoor. Hoe meer details, hoe specifieker de tips zijn die ik kan geven!

2.

Je ontvangt per e-mail van mij persoonlijk 3 planning optimalisatie tips. Je krijgt dus geen algemene PDF met tips, maar een mail met praktische tips die ik speciaal voor jou samenstel! Zo ontdek je of ik jou kan helpen om je planning te verbeteren.

3.

Als je de tips waardevol vindt en verder aan de slag wilt gaan, plannen we een kennismaking om verder te bespreken of een 1-op-1 Planning Workshop Dag je kan helpen om je planning optimaal te gebruiken. Ook ontvang je mijn gratis e-mails met planning tips en inspiratie!

Over Linda

Ik ben Linda Gommers en ik geef structuur workshops & cursussen aan ambitieuze werknemers & ondernemers.

Ik deel gratis inspiratie in mijn blog en in mijn e-mail nieuwsbrief. En ik bied een ruim aanbod e-cursussen over structuur aan, die je op jouw tempo en jouw eigen tijd kunt volgen. Daarnaast bied ik workshops aan, online en op locatie, waarin ik individuele werknemers en kleine teams help om meer structuur aan te brengen in hun werkdagen, met als doel om meer rust én plezier uit hun werkdagen te halen.

Beantwoord 3 korte vragen en ontvang persoonlijke tips

Meld je hieronder aan voor mijn e-mails en ontvang gratis 3 persoonlijke planning optimalisatie tips om je planning op kantoor direct te verbeteren. Beantwoord daarvoor onderstaande korte vragen. Hoe meer details je deelt in je antwoorden, hoe specifieker de tips zijn die ik je kan geven. Je krijgt namelijk geen algemene PDF met tips, maar een mail met praktische tips die ik speciaal voor jou samenstel. Hoe meer je deelt over jouw planning, hoe beter ik de tips daarop kan aansluiten!