Volg de online cursus opruimen: Begin jouw opgeruimde leven

Je wilt heel graag opruimen. Soms maak je misschien ook een begin. Maar het lukt maar niet om je hele huis écht goed aan te pakken. Laat staan dat je het met gemak opgeruimd kunt hóuden. Heb ik het over jou? Dan is de nieuwste online cursus over opruimen op Streets Ahead voor jou gemaakt: Begin jouw opgeruimde leven. Lees snel verder!

BEN JIJ DIT?

Je vindt het lastig om spullen weg te doen

Je hebt veel spullen, dat weet je. Maar om welke reden dan ook hebben ze allemaal een bepaalde waarde voor je. Hoe beslis je dan wat er weg kan en wat je houdt? Je hebt de neiging om toch steeds maar weer álles te bewaren…

Je dagen zijn al vol genoeg

Je hebt werk, je huishouden, een gezin, hobby’s, misschien mantelzorg of vrijwilligerswerk… Kortom: jouw dagen zijn al vol genoeg. En dus is er nooit écht tijd om op te ruimen, waardoor je er niet aan begint.

Je weet niet wat een handige manier is

Soms maak je wel een begin met opruimen, maar op de een of andere manier loop je altijd vast. Je twijfelt of je het wel goed doet, je raakt afgeleid door de spullen die je tegenkomt, je merkt hoeveel werk het écht is en raakt daardoor gedemotiveerd… En dan stop je dan maar weer.

Het lukt je niet om het goed bij te houden

Als er een plek wél opgeruimd is, dan lijkt rommel zich als onkruid weer te verspreiden over die plek. En je weet niet wat je er tegen kunt doen. Hoe zorg je dat een opgeruimde plek ook opgeruimd blijft?

Dan is Begin jouw opgeruimde leven iets voor jou!

Op de pagina over Begin jouw opgeruimde leven vertel ik je ALLES over wanneer de online cursus over opruimen écht voor jou is en wat je ervan kunt verwachten. Klik door om verder te lezen:

 

Heb je vragen over Begin jouw opgeruimde leven? Laat dan een reactie hieronder achter of neem persoonlijk contact met mij op!

Pin deze blogpost op Pinterest!      Pin It
Online cursus Begin jouw opgeruimde leven. Leer opruimen én alles opgeruimd houden, zelfs wanneer je een hekel hebt aan spullen wegdoen

 

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het Stappenplan Beginnen met Opruimen!

Wil je graag opruimen, maar ga je nooit aan de slag? Of begin je wel eens, maar loop je dan altijd vast? Ik ga jou helpen! In 8 stappen ga je jouw huis opruimen. Alle stappen vind je in een praktisch PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Plaats een reactie