Volledig vernieuwd! De online cursus De Altijd Opgeruimde Mailbox

In je mailbox staan veel te veel mails. En als je je inbox dan een keer geleegd hebt, is hij zo weer gevuld met nieuwe mails. Het vreet tijd – en dat is precies wat je toch al tekort komt. Je vraagt je af of het niet anders kan…

Is dat herkenbaar voor jou?

Dan wil ik daar samen met jou aan gaan werken, met de volledig vernieuwde online cursus De Altijd Opgeruimde Mailbox!

Waarom de online cursus De Altijd Opgeruimde Mailbox?

Veel van mijn lezers zijn graag bezig met opruimen en organiseren – want dat geeft veel rust en overzicht.

Én veel van mijn lezers zijn graag bezig met productiviteit en plannen – omdat ze weten dat ze daarmee meer gedaan kunnen krijgen in de tijd die ze hebben.

E-mail kost vaak veel tijd (meer tijd dan nodig is!) én kan veel stress veroorzaken. Wanneer je jouw e-mail werkwijze aanpakt, kun je een heleboel tijd besparen EN veel minder stress en dus meer rust ervaren.

E-mail neemt vaak stiekem een aardig deel van je dag in beslag. Er zijn onderzoeken gedaan waaruit kwam dat men zo’n 28% van de werkdag aan e-mail spendeert. Dat is dus meer dan 2 uur per dag!

Wat nou als je dat in 1 uur zou kunnen doen? Wat nou als je niet tussen elke taak door afgeleid wordt door wat er allemaal nog in je mailbox staat?

Ja – dat is allemaal mogelijk, en daarvoor is er De Altijd Opgeruimde Mailbox!

Wat is er vernieuwd aan De Altijd Opgeruimde Mailbox?

De Altijd Opgeruimde Mailbox bestaat al bijna 2 jaar. En ik ben ervan overtuigd dat je kan blijven verbeteren – dus was het tijd om alle nieuwe kennis die ik in de afgelopen 2 jaar heb opgedaan toe te voegen aan de cursus. Daarnaast heb ik ook veel goede feedback mogen ontvangen van de cursisten, waarmee ik de cursus verder kon verbeteren.

Dit is er vernieuwd:

  • Alle video’s zijn helemaal opnieuw opgenomen zodat ze de nieuwste tips bevatten én de informatie nog gemakkelijker te begrijpen is; 
  • Ik doe op het scherm nog meer stappen voor, zodat de werkwijze goed te volgen is; 
  • De volgorde en indeling van de cursus is vernieuwd en verbeterd, met meer maar kortere lessen zodat het volgen van de cursus een eitje wordt! 
  • Van alle lessen uit de cursus zijn PDF bestanden te downloaden zodat je gemakkelijk aantekeningen kunt maken of nog eens terug kunt kijken; 
  • En er zijn twee mooie bonussen toegevoegd die je gratis bij de cursus ontvangt…

Herken jij je hierin?

E-mail kost je te veel tijd – en die heb je niet

Er komen constant e-mails binnen. E-mails met vragen voor jou, e-mails van dingen waarvan je op de hoogte moet zijn, e-mails over zaken waar je zelf heel graag van op de hoogte wilt zijn, e-mails met dingen die je moet doen… Het is enorm tijdrovend en voelt als een dagtaak. 

Je ervaart stress van e-mail omdat je constant ‘achterloopt’

Je ervaart regelmatig stress van je mailbox – als je weer eens ziet hoeveel mails er nog in staan, waar je al-le-maal nog wat mee moet doen. Het lijkt compleet onmogelijk om ooit niet achter te lopen op die stroom van mails.

E-mail bepaalt jouw dag (te veel)

Je hebt op je werk bepaalde verantwoordelijkheden – maar toch lijkt e-mail veruit jouw grootste verantwoordelijkheid. Daar was je toch niet voor aangenomen?! En misschien heb je (ook) privé wel een mailbox waar je maar niet doorheen komt – terwijl er genoeg andere dingen te doen zijn.

Je snapt niet waarom anderen hier geen last van hebben

Je herkent het misschien wel – die ene collega met bijna dezelfde functie als jij, lijkt hier totaal geen last van te hebben. Terwijl die toch ook ongeveer even veel mail zou moeten krijgen. Hoe kan dat?!

Dan is De Altijd Opgeruimde Mailbox iets voor jou!

Op de pagina over De Altijd Opgeruimde Mailbox vertel ik je álles over de online cursus. Je leest nog meer over wanneer het iets voor jou is, wat je precies kunt verwachten én wat die 2 bonussen zijn. Lees snel verder:

 

Heb je vragen over De Altijd Opgeruimde Mailbox? Laat dan een reactie hieronder achter of neem persoonlijk contact met mij op!

Pin deze blogpost op Pinterest!      Pin It

 

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het Stappenplan Beginnen met Opruimen!

Wil je graag opruimen, maar ga je nooit aan de slag? Of begin je wel eens, maar loop je dan altijd vast? Ik ga jou helpen! In 8 stappen ga je jouw huis opruimen. Alle stappen vind je in een praktisch PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Plaats een reactie