Nieuw! Online cursus De Altijd Opgeruimde Mailbox

Het is zover! Het project waar ik deze zomer aardig wat tijd in heb gestoken is af en staat klaar voor jou om ermee aan de slag te gaan. Wat het is? Een online cursus! En om precies te zijn over hoe je zo met je mailbox om kan gaan, dat je er minder tijd aan kwijt bent én er minder stress van ervaart. Oftewel: het creëren van een altijd opgeruimde mailbox. Klinkt dat interessant? Lees snel verder!

Wat is een online cursus?

In een online cursus leer je iets nieuws via een online platform. Hoe dat verder precies werkt is erg afhankelijk van de cursus die je volgt. Bij De Altijd Opgeruimde Mailbox werkt het als volgt:

  • Er zijn 6 video’s waarin ik alle informatie met je bespreek (zo krijg je voldoende achtergrondinformatie maar kun je de cursus tegelijkertijd wel vrij snel volgen; want je hebt het waarschijnlijk al druk genoeg ;-) )
  • De belangrijkste punten én alle acties komen in beeld waardoor je de video gemakkelijk op pauze kunt zetten wanneer je aan de slag gaat.
  • Als je de cursus aanschaft krijg je toegang tot jouw persoonlijke cursusomgeving waarop je kunt inloggen om de cursus te volgen (hierdoor kun je de cursus volgen op een moment dat jou uitkomt!).

Waarom een online cursus?

Al een hele tijd speelde ik met het idee om op een andere manier mijn kennis te delen dan via alleen blogposts. Op een manier waarbij ik verder kon gaan en je beter kan helpen dan met alleen een blogpost. Iets waarbij ik je niet alleen kan inspireren en motiveren (wat ik met de blogposts al probeer te doen), maar waardoor je écht tot actie overgaat en aan de slag gaat.

Daarom kwam ik uit op een online cursus! In de online cursus gaan we namelijk diep in op een onderwerp en zet ik je door middel van acties echt aan het werk. Maar doordat het online is, is het wel lekker laagdrempelig én kun je ermee aan de slag gaan op een moment dat voor jou goed uitkomt. Dat vind ik zelf altijd heel fijn, en ik hoop natuurlijk dat jou dat ook wat lijkt! De online cursus zal gaan over je mailbox (zie ook hieronder), omdat ik van mening ben dat wanneer je dit op orde hebt, het heel veel stress kan schelen en ervoor kan zorgen dat je veel meer focus krijgt op de werkzaamheden die zich búiten je inbox afspelen.

In de zomer ben ik heel druk bezig geweest met het uitwerken van dit idee. Om de volledige focus hierop te kunnen hebben was ik een beetje offline op social media (heb je het gemerkt?! ;-) ) en zijn er ook wat minder blogposts dan normaal online gekomen. Ik heb alles uitgewerkt wat ik wilde delen, in lessen verdeeld en hier video’s over opgenomen. Vervolgens heb ik het zo ingericht dat je hier op Streets Ahead op jouw cursusomgeving kunt inloggen om de cursus te volgen. Als je nu stress ervaart van e-mail of het gevoel hebt “altijd maar met mail bezig te zijn” denk ik dat de cursus je kan gaan helpen om dat beter los te laten!

Waar gaat de online cursus over?

De cursus De Altijd Opgeruimde Mailbox gaat dus over je mailbox, en om precies te zijn over hoe je daar mee om kunt gaan. Mijn doel is om je te helpen twee dingen te bereiken:

  • Dat je minder tijd kwijt gaat zijn aan e-mail
  • Dat je minder stress gaat ervaren van e-mail

In de cursus gaan we in eerste instantie aan de slag met het opruimen en organiseren van jouw mailbox, om je vervolgens een werkwijze te leren die jou helpt om in minder tijd én met minder stress je mail te verwerken. Tot slot krijg je tips die eigenlijk de “kers op de taart” vormen om jouw e-mailgewoontes te verbeteren en die je nog meer tijd én stress kunnen besparen.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan de cursuspagina óf meld je via het onderstaande formulier aan voor mijn mails, om zo per mail meer informatie over de cursus te ontvangen. Je ontvangt dan ook gratis een stappenplan mailbox opruimen. Want je mailbox opruimen is de eerste stap richting een goede werkwijze om je mailbox altijd opgeruimd te houden!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

Pin deze blogpost op Pinterest!      Pin It

 

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het Stappenplan Beginnen met Opruimen!

Wil je graag opruimen, maar ga je nooit aan de slag? Of begin je wel eens, maar loop je dan altijd vast? Ik ga jou helpen! In 8 stappen ga je jouw huis opruimen. Alle stappen vind je in een praktisch PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Plaats een reactie